Skocz do zawartości

E-Sąd - Wydano Nakaz

Polecane posty

Witam.

Na moim koncie EPU został wydany nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym z datą orzeczenia 01/07/2020

Czy mam się spodziewać listu poleconego w związku z tym nakazem? Do dnia dzisiejszego nic jeszcze nie przyszło.

Nie przypominam sobie żeby listonosz zostawił awizo( ale to tylko wtedy gdyby pismo zostało wysłane) bo nie mam pewności że wysłali mi to z sądu.

Będę czekał, ale mija prawie tydzień od daty orzeczenia, co robić? Jak to rozumieć ?

14 godzin temu, Piotr D napisał:

Witam.

Na moim koncie EPU został wydany nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym z datą orzeczenia 01/07/2020

Czy mam się spodziewać listu poleconego w związku z tym nakazem? Do dnia dzisiejszego nic jeszcze nie przyszło.

Nie przypominam sobie żeby listonosz zostawił awizo( ale to tylko wtedy gdyby pismo zostało wysłane) bo nie mam pewności że wysłali mi to z sądu.

Będę czekał, ale mija prawie tydzień od daty orzeczenia, co robić? Jak to rozumieć ?

Panie Piotrze, w najbliższych dniach trafi do Pana list z e-sądu, w którym znajdzie Pan nakaz zapłaty w elektronicznym postępowaniu upominawczym oraz pozew. Od tego czasu będzie miał Pan 2 tygodnie na złożenie sprzeciwu od nakazu zapłaty w EPU. Oczywiście chętnie Panu pomożemy w tej sprawie.

Zapraszamy do kontaktu po otrzymaniu przesyłki sądowej.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...