Gość Monika Napisano Lipiec 9, 2020 Share Napisano Lipiec 9, 2020 Dzien dobry mam informajcje w epu ze 23.06 nastapil zwrot nakazu zaplaty czy ja moge jeszcze cos z tym zrobic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bizon Napisano Lipiec 9, 2020 Share Napisano Lipiec 9, 2020 12 minut temu, Gość Monika napisał: Dzien dobry mam informajcje w epu ze 23.06 nastapil zwrot nakazu zaplaty czy ja moge jeszcze cos z tym Już za późno. Od 23 czerwca miałaś 2 tygodnie na zaskarżenie nakazu. Teraz już jest za późno. Jest po terminie i nakaz jest już prawomocny. Jedyny ratunek to taki, że nie mieszkałas pod tym adresem. Może wtedy coś się da zrobić. Pisz do Eurolege może jakoś będą w stanie Ci pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nie na do btane awizo epu Napisano Lipiec 9, 2020 Share Napisano Lipiec 9, 2020 Napisalam do nich. Jutro zadzwonie jeszcze do epu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się