Skocz do zawartości

ID FINANCE POLAND - sądowy nakaz zapłaty z Lublina

Gość Miksza94

Polecane posty

Gość Miksza94

Odebrałam wczoraj od listonosza nakaz zaplaty z sądu rejonowego w Lublinie. Sprawa z powództwa ID FINANCE POLAND. Brałam pożyczkę nie ukrywam, ale na kwotę 2.500 zł. A zliczajac wszystko co jest w nakazie zaplaty to mam do wydatkowania ponad 5.000 zł. Ktoś będzie w stanie mi doradzić co mam zrobić? Wiem, że muszę się odwołać. Ale co dalej? Co ją mam napisać żeby nie zrobić żadnej głupoty? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź. Z góry dziękuję.

3 godziny temu, Gość Miksza94 napisał:

Odebrałam wczoraj od listonosza nakaz zaplaty z sądu rejonowego w Lublinie. Sprawa z powództwa ID FINANCE POLAND. Brałam pożyczkę nie ukrywam, ale na kwotę 2.500 zł. A zliczajac wszystko co jest w nakazie zaplaty to mam do wydatkowania ponad 5.000 zł. Ktoś będzie w stanie mi doradzić co mam zrobić? Wiem, że muszę się odwołać. Ale co dalej? Co ją mam napisać żeby nie zrobić żadnej głupoty? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź. Z góry dziękuję.

Trzeba pamiętać, że każda sprawa jest inna i nie ma jednej jasnej reguły jak postąpić i co napisać. Każda sprawa wymaga odrębnej analizy prawnej i przyjęcia odpowiedniej dla tej właśnie sprawy strategii procesowej. Mamy doświadczenie w sporach sądowych przeciwko ID Finance Poland, o czym pisaliśmy na naszym blogu w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/nakaz-zaplaty-z-id-finance-poland-moneyman-wypowiedzenie-umowy-pozyczki-przez-chwilowke/

Wysokość kwot w nakazie wynika nie tylko z kwoty należności głównej. Do kwoty w nakazie doliczone są na pewno także inne koszty i prowizje, a dodatkowo w nakazie znajduje się rozstrzygnięcie o kosztach procesu.

Jeśli potrzebuje Pani pomocy to chętnie podejmiemy się obrony Pani interesów w sądzie. Nasi prawnicy od wielu lat pomagają osobom pozwanym przez firmy pożyczkowe, windykacyjne i banki. Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...