Gość Blanka81 Napisano Lipiec 17, 2020 Share Napisano Lipiec 17, 2020 Dzień dobry wszystkim. Nie za bardzo wiem od czego zacząć. Może od tego, że mój były partner wpędził mnie w spore kłopoty. Braliśmy kiedyś w T MOBILE telefony na abonament i uzyczalismy ich innym osobom. Niestety biznes, który myśleliśmy będzie biznesem życia nie wypalił. Zostały same problemy i kłopoty finansowe. Pierwsze właśnie już mnie dopadły. T Mobile złożył pozew w esadzie przeciwko mnie i dostała sądowy nakaz zaplaty. Kwota zwala mnie z nóg. To ponad 18 tysięcy złotych z odsetkami. Do tego koszty. Wszystko grubo powyżej 20 tysięcy. Jak ja mam to spłacić jak nie mam teraz tyle pieniędzy? Pomyślałam, że skoro to był błąd to może jakoś uda się wszystko naprawić? Czytałam dużo w Internecie, ale to takie pisanie. A ja potrzebuję prawdziwej pomocy prawnika. Kogoś kto zna się na robocie i da szansę na oddłużenie. Proszę Was o pomoc i wsparcie. Sama nie dam rady. Rodzina mnie wspiera i mam chęć żeby z tego wyjść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 17, 2020 Share Napisano Lipiec 17, 2020 Jak najbardziej Pani podejście do sprawy jest słuszne ? Niestety, ale większość ludzi poddałaby się bez walki. A na pewno warto procesować się z firmą telekomunikacyjną. Z naszego doświadczenia wynika, że w sprawach prowadzonych przez prawników stowarzyszonych w naszej Kancelarii nawet 80% spraw jest do wygrania w procesie sądowym. Takie podmioty jak banki, chwilówki, windykatorzy czy firmy telekomunikacyjne często nie potrafią należycie udowodnić podstaw swoich roszczeń oraz wykazać dlaczego akurat żądają kwotę X zamiast Y. Chętnie Pani pomożemy. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WiktorSz Napisano Wrzesień 17, 2020 Share Napisano Wrzesień 17, 2020 Czy w mojej sprawie z T-Mobile też podejmiecie się Państwo interwencji? Tydzień temu nakaz zaplaty odebrał mój mąż. Mam jeszcze tydzień na odwołanie do e-sądu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 18, 2020 Share Napisano Wrzesień 18, 2020 12 godzin temu, Gość WiktorSz napisał: Czy w mojej sprawie z T-Mobile też podejmiecie się Państwo interwencji? Tydzień temu nakaz zaplaty odebrał mój mąż. Mam jeszcze tydzień na odwołanie do e-sądu. Tak, w Pana sprawie również możemy podjąć się pomocy. Musimy jednak zapoznać się z dokumentację w sprawie. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się