Gość Adam Napisano Lipiec 17, 2020 Share Napisano Lipiec 17, 2020 Witam. Mam pytanie dotyczące ewentualnej wizyty komornika. Czy komornicze egzekucje ruchomości są na ten moment realizowane pomimo epidemii? Czy obecnie komornik może wejść do mojego mieszkania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 17, 2020 Share Napisano Lipiec 17, 2020 1 godzinę temu, Gość Adam napisał: Witam. Mam pytanie dotyczące ewentualnej wizyty komornika. Czy komornicze egzekucje ruchomości są na ten moment realizowane pomimo epidemii? Czy obecnie komornik może wejść do mojego mieszkania? Egzekucje nieruchomości zostały wstrzymane Panie Adamie. Jeśli chodzi o egzekucje ruchomości to jedynie początkowym zaleceniem władz samorządów komorniczych takie egzekucje miały nie być przeprowadzane. Aktualnie każdy komornik samodzielnie będzie decydował o tym czy egzekucje z ruchomości przeprowadzić czy też nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano Lipiec 17, 2020 Share Napisano Lipiec 17, 2020 Dziękuję za odpowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 17, 2020 Share Napisano Lipiec 17, 2020 16 minut temu, Gość Adam napisał: Dziękuję za odpowiedź Musi Pan jeszcze pamiętać, że należałoby sprawdzić czy egzekucja może być w ogóle w sensie formalnym prowadzona. Jeżeli jeszcze na etapie postępowania sądowego doszło do nieprawidłowości to jesteśmy w stanie uchylić tytuł wykonawczy i umorzyć egzekucję odzyskując przy tym zabrane środki. Czy jednak da się to zrobić zależy od konkretnych okoliczności w tej sprawie. Nasi prawnicy chętnie pomogą Panu w ustaleniu istotnych dla sprawy kwestii oraz dalszym załatwianiu sprawy. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się