Gość MirkaWr Napisano Lipiec 18, 2020 Share Napisano Lipiec 18, 2020 Dzień dobry. Mam problem z Uczelnią Łazarski. Byłam tam na studiach. Skończyłam je w 2012 roku. Teraz odzywają się i chcą zaplaty całości pieniędzy za ostatni semestr. Nie przypominam sobie żebym nie zapłaciła. Nie mam jednak żadnych dowodów opłat z takiego czasu. Mogę to jakoś przedawnić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Lipiec 19, 2020 Share Napisano Lipiec 19, 2020 naj prawdopodobnie wierzytelność wynikająca za semestr uległa przedawnieniu, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 20, 2020 Share Napisano Lipiec 20, 2020 Dnia 18.07.2020 o 16:33, Gość MirkaWr napisał: Dzień dobry. Mam problem z Uczelnią Łazarski. Byłam tam na studiach. Skończyłam je w 2012 roku. Teraz odzywają się i chcą zaplaty całości pieniędzy za ostatni semestr. Nie przypominam sobie żebym nie zapłaciła. Nie mam jednak żadnych dowodów opłat z takiego czasu. Mogę to jakoś przedawnić? Z tego co Pani opisuje, to zobowiązanie już dawno temu uległo przedawnieniu. Nie możemy jednak powiedzieć tego na 100% ponieważ nie znamy dokładnie sytuacji, czyli czy nie doszło przypadkiem do przerwania biegu terminu przedawnienia. Więcej na temat przedawnienia roszczeń o zapłatę czesnego znajdzie Pani tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/przedawnienie-czesnego-studia-lub-szkole-policealna/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się