Gość Batman Napisano Lipiec 19, 2020 Share Napisano Lipiec 19, 2020 Sąd rejonowy Gdańsk północ wydał wobec mnie nakaz zaplaty w postępowaniu nakazowym z weksla. Pozew oczywiście od Profi Credit na jakieś ogromne kwoty. Pożyczyłem 20 tysięcy. Oddałem chyba z 15 a w nakazie kolejne 20 i do tego odsetki i koszty. Nie dam rady tego spłacić i muszę się odwołać. Lichwiarzom nie odpuszczę nawet na centymetr. Ich doradca podczas zawierania pozyczki zapewniał że zapłacę niewielkie sumy dodatkowo. Okazało się oczywiście inaczej. Czytałem w Internecie o tej firmie i wiem, że mają sporo niedociagniec w umowach. Dlatego macie jakieś rady jak z nimi wygrać w sądzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 20, 2020 Share Napisano Lipiec 20, 2020 Z naszych doświadczeń procesowych wynika, że firma Profi Credit zastrzegała w umowach pożyczek zabezpieczonych wekslem klauzule niedozwolone. Mamy setki wyroków stwierdzających nieprawidłowości, w których to sprawach wygrywaliśmy procesy. Wygrane są różne albo oddłużające w całości albo uchylające tylko klauzule. Wszystko zależy od okoliczności konkretnej sprawy oraz umiejętności wekslowych sędziego rozpatrującego sprawę. Toczyliśmy już bardzo dużo procesów z Profi Credit i wiele mamy aktualnie na biegu. Więcej na temat procesu wekslowego znajdzie Pan w naszym poradniku dostępnym tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrac-profi-credit-poradnik-dluznika-wekslowego/ Oczywiście zapraszamy do kontaktu. Chętnie Panu pomożemy w sprawie sądowej z Profi Credit. Współpracujący z nami prawnicy służą Panu pomocą. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wacek Napisano Wrzesień 25, 2020 Share Napisano Wrzesień 25, 2020 I ja też mam problem z profi credit. Wczoraj dostałem nakaz zaplaty z weksla i muszę się odwołać w ciągu 2 tygodni. Czytałem o was EUROLEGE w Internecie i macie dobre opinie w sprawach z Profi. Mogę liczyć na pomoc też w mojej sprawie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 25, 2020 Share Napisano Wrzesień 25, 2020 3 godziny temu, Gość Wacek napisał: I ja też mam problem z profi credit. Wczoraj dostałem nakaz zaplaty z weksla i muszę się odwołać w ciągu 2 tygodni. Czytałem o was EUROLEGE w Internecie i macie dobre opinie w sprawach z Profi. Mogę liczyć na pomoc też w mojej sprawie? Nie odmówimy pomocy ? Mamy wieloletnie doświadczenie w sporach sądowych z firmami pożyczkowymi, windykacyjnymi oraz bankami. Z firmą Profi Credit mamy wiele udokumentowanych sukcesów. Wiele spraw wygrywaliśmy poprzez oddalenie powództwa w całości, czyli uzyskując dla klienta pełne, sądowe oddłużenie. Zapraszamy do kontaktu. Współpracujący z nami prawnicy chętnie przyjrzą się sprawie i pomogą na całym etapie postępowania sądowego. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się