Skocz do zawartości

Wezwanie do zapłaty z sądu. Pomóżcie mi się odwołać!

Gość Basia

Polecane posty

Zapomniałam, że jutro mija mi termin na odpowiedź na wezwanie do zapłaty z sądu. Dostałam je we wtorek 2 tygodnie temu i całkowicie o nim zapomniałam. To wezwanie zatytułowane jest nakaz zaplaty w postępowaniu upominawczym. Pochodzi z sądu rejonowego w Krośnie. Proszę Was serdecznie o pomoc. Na forum trafiłam przypadkiem po wpisaniu forum dla zadłużonych. Widzę, że pomagacie. Też proszę o pomoc. Szybką pomoc.

1 godzinę temu, Gość Basia napisał:

Zapomniałam, że jutro mija mi termin na odpowiedź na wezwanie do zapłaty z sądu. Dostałam je we wtorek 2 tygodnie temu i całkowicie o nim zapomniałam. To wezwanie zatytułowane jest nakaz zaplaty w postępowaniu upominawczym. Pochodzi z sądu rejonowego w Krośnie. Proszę Was serdecznie o pomoc. Na forum trafiłam przypadkiem po wpisaniu forum dla zadłużonych. Widzę, że pomagacie. Też proszę o pomoc. Szybką pomoc.

Pani Basiu, czasu mamy niewiele, ale spokojnie damy radę ? Nasi prawnicy są dostępni już dzisiaj do Pani dyspozycji. Im szybciej nawiążemy kontakt tym lepiej. Będziemy mieli więcej czasu na przygotowanie środka odwoławczego do sądu. Prosimy pamiętać, że czas działa na Pani niekorzyść.

Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...