Skocz do zawartości

Znacie jakiś dobry portal dłużnika? Potrzebuję pomocy w wyjściu z długów.

Gość Oluśka

Polecane posty

Gość Oluśka

Witam wszystkich na forum. Mam dużo problemów finansowych. Pozyczki i kredyty w pewnym momencie mojego życia to była codzienność. Byłam uzależniona od zakupów i teraz muszę płacić za swoją głupotę i naiwność.

Jednak nie wiem gdzie szukać pomocy? Normalnie prawnicy w moim mieście rozkładają ręce i nie są w stanie pomóc. Mogą co najwyżej pomóc żebym splacila trochę mniej i to może a nie na pewno się uda. A ja chcę stanąć na nogi.

Znacie jakiś dobry portal dłużnika? Takie coś z Internetu. Chciałbym skorzystać. Jednak tyle tego jest w sieci, że ciężko wybrać coś rozsądnego. Proszę o radę do kogo wybrać żeby nie wykopać się w jeszcze większe bagno?

Dnia 20.07.2020 o 07:08, Gość Oluśka napisał:

Witam wszystkich na forum. Mam dużo problemów finansowych. Pozyczki i kredyty w pewnym momencie mojego życia to była codzienność. Byłam uzależniona od zakupów i teraz muszę płacić za swoją głupotę i naiwność.

Jednak nie wiem gdzie szukać pomocy? Normalnie prawnicy w moim mieście rozkładają ręce i nie są w stanie pomóc. Mogą co najwyżej pomóc żebym splacila trochę mniej i to może a nie na pewno się uda. A ja chcę stanąć na nogi.

Znacie jakiś dobry portal dłużnika? Takie coś z Internetu. Chciałbym skorzystać. Jednak tyle tego jest w sieci, że ciężko wybrać coś rozsądnego. Proszę o radę do kogo wybrać żeby nie wykopać się w jeszcze większe bagno?

W naszej Kancelarii EUROLEGE znajdzie Pani pomoc. Nasz portal dla osób zadłużonych to: https://www.eurolege.pl

Znalezienie odpowiedniego miejsca dla przeprowadzenia procesu antywindykacji to już połowa sukcesu. Nasza Kancelaria EUROLEGE działa na rynku oddłużania od wielu lat. Pomogliśmy wyjść bardzo wielu osobom z problemów finansowych. Głównie problemy te dotyczyły kredytów i pożyczek zaciąganych w bankach i chwilówkach. Wiemy, że osoby zadłużone znajdują się w ciężkiej sytuacji materialnej, dlatego u nas wstępna analiza sprawy osoby zadłużonej jest całkowicie bezpłatna. Nasz portal dłużników (osób zadłużonych) definiujemy jako miejsce, w którym osoby takie mogą znaleźć pomoc w wyjściu z problemów ekonomicznych. Nie pytamy dlaczego ktoś ma problem, ale staramy się szukać rozwiązań dopasowanych do potrzeb każdego naszego podopiecznego.

Dzięki temu, że nasz portal dłużnika działa w ramach Fundacji, odpłatność za wysoko specjalistyczne usługi prawne ustalany jest na niskim poziomie. Poza tym, istnieje zawsze możliwość rozłożenia płatności na raty czy też odroczenia jej w czasie.

Chcesz wiedzieć więcej o naszej misji, celach i sposobach pomocy? Zapraszamy do kontaktu!

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...