Gość Patrycja Napisano Lipiec 29, 2019 Share Napisano Lipiec 29, 2019 Witam W 2016 roku założono mi blokadę kont w 3 bankach. Sprawa dawno jest zamknięta ale blokady na kontach nadal wiszą i nie mogę zamknąć tych rachunków. W internecie jest informacja iż tak jakby komornik zawiesił działalność. Pisałam do sądu, szukałam kancelarii komornicze która mogła przejąć sprawy i nawet napisała do izby komornicze i cisza... A banki naliczaja mi opłaty za rachunek i karty.. Co mogę zrobić? I jak uniknąć płacenia dodatkowych kosztów poniesionych przez blokady? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek2888 Napisano Sierpień 4, 2019 Share Napisano Sierpień 4, 2019 Jak wszyscy mają to gdzie to zgłoś sprawę do prasy. Na pewno ktoś się zainteresuje i temat zniknie. Szczególnie, że teraz gazety mają sezon ogórkowy i chętnie takimi tematami się zajmą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Klaudia Napisano Wrzesień 17, 2019 Share Napisano Wrzesień 17, 2019 Co to za banki ? Ja mając komornika normalnie zamknełam konta bankowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 7, 2020 Share Napisano Kwiecień 7, 2020 Pani Patrycji, zalecamy zgłoszenie sprawy do KNF oraz zawiadomienie Rzecznika Finansowego, w celu podjęcia interwencji. Sprawa powinna szybko się rozwiązać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się