Gość Damian Napisano Lipiec 20, 2020 Share Napisano Lipiec 20, 2020 Dostałem z sądu w mojej rodzinnej miejscowości nakaz zaplaty z pozwu Kancelarii Prawnej RAVEN z Wrocławia. Wszystko pisane na zlecenie Prokura Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny Fundusz Inwestycyjny zamknięty. Chciałbym się szybko odwołać. Problem w tym, że tam jest dużo dokumentów. Części nie rozumiem jak np wyciąg z rejestru funduszy czy te całe wyciągi z krajowych rejestrów sądowych. Do tego jakiś wyciąg z ksiąg rachunkowych funduszu prokura. Dużo tego i chciałbym żeby ktoś mi pomógł poprowadzić tak ważną dla mnie sprawę. Proszę o radę i pomoc. Damian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 21, 2020 Share Napisano Lipiec 21, 2020 12 godzin temu, Gość Damian napisał: Dostałem z sądu w mojej rodzinnej miejscowości nakaz zaplaty z pozwu Kancelarii Prawnej RAVEN z Wrocławia. Wszystko pisane na zlecenie Prokura Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny Fundusz Inwestycyjny zamknięty. Chciałbym się szybko odwołać. Problem w tym, że tam jest dużo dokumentów. Części nie rozumiem jak np wyciąg z rejestru funduszy czy te całe wyciągi z krajowych rejestrów sądowych. Do tego jakiś wyciąg z ksiąg rachunkowych funduszu prokura. Dużo tego i chciałbym żeby ktoś mi pomógł poprowadzić tak ważną dla mnie sprawę. Proszę o radę i pomoc. Damian Panie Damianie, Kancelaria Prawna RAVEN to podmiot zajmujący się obsługą spraw sądowych podmiotu o nazwie Prokura NSFIZ. Jest to najprawdopodobniej największy gracz na rynku polskiej windykacji. Jednak nasza Kancelaria ma dobre doświadczenia w sporach sądowych z firmą Prokura NSFIZ, bowiem zdecydowaną większość spraw sądowych kończymy z wynikiem pozytywnym dla naszych klientów. Trzeba tylko wiedzieć gdzie przeciwnik popełnia najwięcej błędów i jak je wykorzystać ? Czytanie dokumentów faktycznie nie jest łatwe w przypadku pozwów z firm windykacyjnych i banków, ale nasi prawnicy robią to codziennie i nie mają z tym najmniejszego kłopotu. Więcej na temat sporów z Funduszem Prokura znajdzie Pan tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/fundusz-prokura-kruk-nakaz-zaplaty-pozew-wezwanie-do-zaplaty/ Jeżeli potrzebuje Pan pomocy to zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksandra Śmie Napisano Listopad 18, 2021 Share Napisano Listopad 18, 2021 Witam, mam doczynienia z Firmą Raven, najczesciej kontaktuje sie ze mna Pan Sierzant, czlowiek popierwsze bez podstawowej wiedzy lub osoba wprowadzajaca celowo w blad! pozatym sadysta, ktory mimo czasowych wplat neka telefonami z samego rana mowiac, ze ma prawo zapytac kiedy bedzie kolejna. mam nadzieje, ze tego dziada spotka w zyciu samo zlo, takie jakim on dam jest! Przestrzegam przed tym człowiekiem bardzo wpłyną na powiększenie mojego długu to raz a dwa na moją kondycję psychiczną 🥺 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek0704 Napisano Grudzień 2, 2021 Share Napisano Grudzień 2, 2021 Przegrałem sprawę z Prokura ( cesja z Vivus ). Broniła mnie jedna z darmowych kancelarii oddłużeniowych. Złożyłem wniosek o uzasadnienie wyroku. Czy jeśli byłyby podstawy do apelacji podejmujecie się Państwo takich spraw? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Grudzień 2, 2021 Share Napisano Grudzień 2, 2021 4 godziny temu, grzesiek0704 napisał: Przegrałem sprawę z Prokura ( cesja z Vivus ). Broniła mnie jedna z darmowych kancelarii oddłużeniowych. Złożyłem wniosek o uzasadnienie wyroku. Czy jeśli byłyby podstawy do apelacji podejmujecie się Państwo takich spraw? Dzień dobry Panie Grzegorzu. Oczywiście, na każdym etapie, aż do prawomocnego zakończenia sprawy możemy Panu pomóc. Swoją drogą zdarza się, że takie sprawy do nas trafiają i apelację udaje się wygrać. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek0704 Napisano Grudzień 2, 2021 Share Napisano Grudzień 2, 2021 4 godziny temu, EUROLEGE Kancelaria napisał: Dzień dobry Panie Grzegorzu. Oczywiście, na każdym etapie, aż do prawomocnego zakończenia sprawy możemy Panu pomóc. Swoją drogą zdarza się, że takie sprawy do nas trafiają i apelację udaje się wygrać. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Dziękuję za odpowiedź. Oczywiście się z Państwem skontaktuję jak tylko odbiorę uzasadnienie. Przeczytałem w internecie, że sędzia powinien przygotować uzasadnienie terminie do 2 tygodni. Jest to termin ostateczny czy może się zdarzyć, że potrwa to dłużej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Grudzień 6, 2021 Share Napisano Grudzień 6, 2021 Dnia 2.12.2021 o 19:04, grzesiek0704 napisał: Dziękuję za odpowiedź. Oczywiście się z Państwem skontaktuję jak tylko odbiorę uzasadnienie. Przeczytałem w internecie, że sędzia powinien przygotować uzasadnienie terminie do 2 tygodni. Jest to termin ostateczny czy może się zdarzyć, że potrwa to dłużej? Jest to termin tzw instrukcyjny Panie Grzegorzu. Czyli sędzia powinien, ale jak nie zrobi tego w tym czasie to nic mu nie grozi. Terminy sporządzania uzasadnień są różne. Bywają nawet przekraczające miesiąc i dłużej. Nie ma na to reguły. Jeśli już Pan otrzyma dokumenty z sądu trzeba działać możliwie szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się