Gość Seba76 Napisano Lipiec 21, 2020 Share Napisano Lipiec 21, 2020 Moi rodzice właśnie rozpoczęli proces egzekucji komorniczej z domu. Dawne długi teraz dotknęły ich najmocniej. Nie mamy kasy na prawników. Jednak jestem ciekawy jak wygląda cała procedura egzekucji domu za długi? Ile to może trwać i czy moi rodzice nadal mogą tam mieszkać? Różnie piszą na Internecie więc postanowiłem napisać tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 21, 2020 Share Napisano Lipiec 21, 2020 2 godziny temu, Gość Seba76 napisał: Moi rodzice właśnie rozpoczęli proces egzekucji komorniczej z domu. Dawne długi teraz dotknęły ich najmocniej. Nie mamy kasy na prawników. Jednak jestem ciekawy jak wygląda cała procedura egzekucji domu za długi? Ile to może trwać i czy moi rodzice nadal mogą tam mieszkać? Różnie piszą na Internecie więc postanowiłem napisać tutaj. Całą procedurę egzekucji z nieruchomości opisywaliśmy już na naszym blogu Panie Sebastianie w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/egzekucja-z-nieruchomosci-jakie-sa-etapy-i-jak-przebiega/ Ile może trwać egzekucja z nieruchomości? Jeśli w sprawie występowałby prawnik od antywindykacji to nawet latami. Do czasu ostatecznego zakończenia egzekucji Pana rodzice będą mogli mieszkać w domu stanowiącym ich własność. Dodatkowo wskazujemy, aby sprawdzić, czy egzekucja prowadzona jest zgodnie z prawem. Gdyby tak nie było i tytuł wykonawczy obarczony byłby błędami popełnionymi przez sąd na etapie postępowania sądowego to wówczas moglibyśmy uchylić taki tytuł, umorzyć egzekucję i nawet odzyskać zabrane pieniądze - o ile do tego doszło. Nasi prawnicy codziennie zajmują się podobnymi sprawami. Zapraszamy do kontaktu, Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się