Gość Tomasz Napisano Lipiec 31, 2019 Share Napisano Lipiec 31, 2019 Wypowiedziane mi zostały umowy pożyczki w ferratum bank i aasa polska,wypowiedzenia przyszły listem zwykłym.Teraz odzywa się Ultimo co zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 1, 2019 Share Napisano Sierpień 1, 2019 Panie Tomaszu, zalecamy, aby nie kontaktować się na tą chwilę z firmą Ultimo. Dlaczego? Przede wszystkim dlatego, aby przez przypadek nie uznać zadłużenia i nie zamknąć sobie drogi do wygranej w ewentualnym sporze sądowym. Nie wiadomo bowiem czy dług faktycznie istnieje, a jeśli tak to czy w takiej wysokości. Jeśli otrzyma Pan jakiekolwiek pismo z sądu w tej sprawie zachęcamy do pilnego kontaktu. Mail: kontakt@eurolege.pl Tel: 530 333 130 https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Felczer Napisano Kwiecień 17, 2020 Share Napisano Kwiecień 17, 2020 Czy chwilówka może wypowiedzieć umowę bez zadnego ostrzezenia? wpadłem w pętlę chwilowek i spłcam jdna pożyczkę inną. Zaczynają przychodzić ponaglenia i wypowiedzenia umów pożyczek. Datego się zastanawiam czy takie wypowiedzenie umowy chwilówki musi być jakoś wczesniej sygnalizowane czy mogą to zrobić ot tak poza prawem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbigniew6565 Napisano Kwiecień 17, 2020 Share Napisano Kwiecień 17, 2020 Ja też mam problem z pożyczką Aasa, czy mogę się do Was zgłosić po pomoc? Czy mogę wyslać dokumenty pocztą bo nie mam skanera i musiałbym prosić znajomych o pomoc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 17, 2020 Share Napisano Kwiecień 17, 2020 Panie Zbigniewie, jak najbardziej może Pan wysłać do nas prośbę o pomoc również pocztą tradycyjną. Nasze biuro obsługi interesanta (BOI) czynne jest od poniedziałku do piątku od godziny 8 do 16. Zachęcamy do kontaktu. Dane do wysyłki znajdzie Pan tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lena Napisano Lipiec 11, 2020 Share Napisano Lipiec 11, 2020 Potrzebuję szybkiej porady w sprawie Providenta. Wypowiedzieli mi umowę pozyczki, która splacalam z małymi opóźnienieniami. Jak mam się z wami skontaktować żeby to przeanalizować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 13, 2020 Share Napisano Lipiec 13, 2020 Dnia 11.07.2020 o 07:40, Gość Lena napisał: Potrzebuję szybkiej porady w sprawie Providenta. Wypowiedzieli mi umowę pozyczki, która splacalam z małymi opóźnienieniami. Jak mam się z wami skontaktować żeby to przeanalizować? Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się