Skocz do zawartości

AFORTI COLLECTIONS S.A. i sądowy nakaz zaplaty z pozwem

Gość EloŁódż

Polecane posty

Gość EloŁódż

Mój tata wczoraj odebrał za mnie nakaz zaplaty z sądu. Pozew od AFORTI COLLECTIONS S.A. Ciężko z nimi wygrać? Chciałbym powalczyć bo nie mam z czego spłacać a poza tym oni chcą ponad 2000 zlotych gdzie ja może w chwilówce wziąłem z 1000. Dajcie znać jak mogę się skutecznie odwołać i zwiększyć swoje szanse na wygraną.

1 godzinę temu, Gość EloŁódż napisał:

Mój tata wczoraj odebrał za mnie nakaz zaplaty z sądu. Pozew od AFORTI COLLECTIONS S.A. Ciężko z nimi wygrać? Chciałbym powalczyć bo nie mam z czego spłacać a poza tym oni chcą ponad 2000 zlotych gdzie ja może w chwilówce wziąłem z 1000. Dajcie znać jak mogę się skutecznie odwołać i zwiększyć swoje szanse na wygraną.

Czy ciężko z nimi wygrać? Nasze doświadczenie pokazuje, że 4 na 5 spraw prowadzonych przez naszą Kancelarię EUROLEGE kończy się pozytywnym wynikiem dla naszych klientów. Dlatego na pewno warto odwoływać się od sądowych nakazów zapłaty. Nie należy się nigdy poddawać. Windykatorzy, banki czy chwilówki popełniają wiele błędów procesowych, które prawnicy od antywindykacji potrafią z łatwością zauważyć i wykorzystać. Niestety, ale niewiele osób w Polsce zajmuje się profesjonalnie oddłużaniem. W naszej Kancelarii mamy doświadczony sztab prawników, którzy od wielu lat pomagają osobom pozwanym w sporach z różnego rodzaju instytucjami finansowymi. Tutaj znajdzie Pan zaledwie niewielką część z naszych sukcesów: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/

Prosimy pamiętać, że na złożenie skutecznego odwołania od sądowego nakazu zapłaty pozwany ma zaledwie 2 tygodnie. Termin liczy się od dnia odebrania nakazu zapłaty. Dlatego nie warto tracić czasu i zrobić to jak najszybciej. Oczywiście profesjonalne podejście do sprawy gwarantuje większą skuteczność. Zapraszamy do kontaktu. Nasi prawnicy są stale dostępni do dyspozycji i chętnie pomogą w sprawie sądowej.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

• 1 month later...

Też mam z nimi problem prawny. Coś chcą ode mnie, a ja nie mam żadnych długów w tym AFORTI. Jak mogę się do was zgłosić o pomoc? Tak jak napisaliście wyżej w komentarzu?

5 godzin temu, Gość Irek napisał:

Też mam z nimi problem prawny. Coś chcą ode mnie, a ja nie mam żadnych długów w tym AFORTI. Jak mogę się do was zgłosić o pomoc? Tak jak napisaliście wyżej w komentarzu?

Tak, zgłoszenia można dokonywać w taki sposób jak wskazany wyżej.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...