Skocz do zawartości

Pożyczka w zaliczka.pl i nakaz zaplaty oraz pozew z MYLEX B.V. - Holandia

Gość MarianTradycyjny

Polecane posty

Gość MarianTradycyjny

Brałem kilka miesięcy temu chwilowkę na stronie zaliczka.pl i dostałem w poniedziałek nakaz zaplaty z sądu na ponad 2500 zł. W środku był też pozew. Napisane tam jest że pozywa mnie spółka z Holandii o nazwie Mylex B.V., która działa w imieniu REBBE Sp z o.o. z siedzibą w Toruniu. Macie jakieś dobre rady na nich?

1 godzinę temu, Gość MarianTradycyjny napisał:

Brałem kilka miesięcy temu chwilowkę na stronie zaliczka.pl i dostałem w poniedziałek nakaz zaplaty z sądu na ponad 2500 zł. W środku był też pozew. Napisane tam jest że pozywa mnie spółka z Holandii o nazwie Mylex B.V., która działa w imieniu REBBE Sp z o.o. z siedzibą w Toruniu. Macie jakieś dobre rady na nich?

Nie ma żadnych uniwersalnych rad poza taką, że konieczne jest złożenie sprzeciwu od nakazu zapłaty i wejście w spór z firmą windykacyjną w tradycyjnym modelu procesu sądowego. Dzięki temu możemy podważyć nie tylko wysokość dochodzonych kwot, ale też w ogóle zasadność pozwu. Nasi prawnicy od wielu lat pomagają osobom pozwanym do sądów w całej Polsce przez firmy windykacyjne, pożyczkowe czy banki. Mamy dużo sukcesów na tym polu, a tutaj znajdzie Pan zaledwie ich niewielką część: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/

Prosimy pamiętać, że z firmą windykacyjną można wygrać w sądzie. Nasze statystyki pokazują, że 4 na 5 sprawy wygrywamy, a więc jest zdecydowanie sens się odwoływać. Warunek? Na złożenie sprzeciwu od nakazu zapłaty pozwany ma tylko 2 tygodnie od dnia doręczenia przesyłki sądowej. Jeśli ten termin upłynie to wówczas na pomoc jest już za późno, a życie z komornikiem stanie się faktem. Nawet jeżeli... dług nigdy nie istniał.

Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

• 5 weeks later...

Ja także dostałam nakaz zaplaty z e-sądu z powództwa MYLEX BV z Holandii. Czy mi też będziecie w stanie Państwo pomóc? Nie stać mnie na prawnika w moim mieście. Ceny zaczynają się od kilku tysięcy w górę.

20 godzin temu, Gość Irena napisał:

Ja także dostałam nakaz zaplaty z e-sądu z powództwa MYLEX BV z Holandii. Czy mi też będziecie w stanie Państwo pomóc? Nie stać mnie na prawnika w moim mieście. Ceny zaczynają się od kilku tysięcy w górę.

Naturalnie Pani Ireno, może Pani liczyć na pomoc z naszej strony. W naszej Kancelarii EUROLEGE wynagrodzenie za pomoc na etapie sądowym ustalane jest na niewysokim poziomie, a ponadto istnieje możliwość rozłożenia płatności na dogodne raty.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...