Gość Lucynia Katowice Napisano Lipiec 23, 2020 Share Napisano Lipiec 23, 2020 Co mam zrobić jak dostałam nakaz zaplaty z pozwu Kredyt Inkaso I Niestandaryzowany Sekurytyzacyjy FUNDUSZ Inwestycyjny Zamknięty? Coś sobie wyliczyli i sąd to teraz przyklepał bez mojego udziału. Wszystko bez żadnej rozprawy czy zadawania pytań. Nie zgodzę się na coś takiego i chcę się odwoływać do samego końca. Proszę o pomoc bo jestem bardzo zmotywowany do działania. A nakaz z pozwem dostałam wczoraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Lipiec 23, 2020 Share Napisano Lipiec 23, 2020 1 godzinę temu, Gość Lucynia Katowice napisał: Co mam zrobić jak dostałam nakaz zaplaty z pozwu Kredyt Inkaso I Niestandaryzowany Sekurytyzacyjy FUNDUSZ Inwestycyjny Zamknięty? otrzymałeś nakaz zapłaty w post. upominawczym, to masz 14 dni na wniesienie sprzeciwu od nakazu zapłaty jeżeli nie zgadzasz się z kwotą nakazu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 23, 2020 Share Napisano Lipiec 23, 2020 4 godziny temu, Gość Lucynia Katowice napisał: Co mam zrobić jak dostałam nakaz zaplaty z pozwu Kredyt Inkaso I Niestandaryzowany Sekurytyzacyjy FUNDUSZ Inwestycyjny Zamknięty? Coś sobie wyliczyli i sąd to teraz przyklepał bez mojego udziału. Wszystko bez żadnej rozprawy czy zadawania pytań. Nie zgodzę się na coś takiego i chcę się odwoływać do samego końca. Proszę o pomoc bo jestem bardzo zmotywowany do działania. A nakaz z pozwem dostałam wczoraj. Jeżeli nie zgadza się Pani z roszczeniem wskazanym w nakazie zapłaty co do zasady albo co do wysokości to oczywiście należy wnieść sprzeciw od nakazu zapłaty. Trzeba tylko pamiętać, że na taką czynność osoba pozwana ma zaledwie 2 tygodnie od odebrania przesyłki sądowej. Zachęcamy do skorzystania z pomocy prawnej w takiej sprawie, ponieważ przeciwnik w osobie Kredyt Inkaso NSFIZ jest przeciwnikiem wymagającym. W naszej Kancelarii EUROLEGE od wielu lat poagamy osobom pozwanym do sądu przez firmy windykacyjne, pożyczkowe oraz banki. Tutaj znajdzie Pani zaledwie niewielką część z naszych sukcesów: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/ Więcej o sądowych nakazach zapłaty znajdzie Pani na naszej stronie internetowej w tym artykule: https://www.darmowyprawnik.eu/nakaz-zaplaty-w-postepowaniu-upominawczym-z-e-sadu-w-epu/ Zapraszamy do kontaktu. Chętnie Pani pomożemy. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się