Skocz do zawartości

Adwokat od długów

Gość MariaOp

Polecane posty

Gość MariaOp

Moje życie to same problemy finansowe, a mam już 69 lat i nie chciałabym ich zostawiać dzieciom. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego adwokata od spraw zadłużenia żeby pomógł mi z niego wyjść? Oczywiście nie mam za dużo pieniędzy, ale coś znajdę żeby tylko moje dzieci nie miały kiedyś przeze mnie problemów. Proszę o wskazówki i radę. Pozdrawiam gorąco Maria z Opola.

4 godziny temu, Gość MariaOp napisał:

Moje życie to same problemy finansowe, a mam już 69 lat i nie chciałabym ich zostawiać dzieciom. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego adwokata od spraw zadłużenia żeby pomógł mi z niego wyjść? Oczywiście nie mam za dużo pieniędzy, ale coś znajdę żeby tylko moje dzieci nie miały kiedyś przeze mnie problemów. Proszę o wskazówki i radę. Pozdrawiam gorąco Maria z Opola.

Pani Mario, w naszej Kancelarii EUROLEGE współpracujemy z dużą liczbą adwokatów oraz radców prawnych, którzy chętnie pomagają osobom zadłużonym na różnych etapach spraw dotyczących zadłużeń. Również na etapie postępowania komorniczego (egzekucyjnego). Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...