Gość Ślązaczka Napisano Lipiec 23, 2020 Share Napisano Lipiec 23, 2020 Dzwoni do mnie ciagle jak nie jedna to druga firma windykacyjna. Mam już ich dosyć. Macie może państwo tutaj jakiś patent na rozmowę z nimi? Jak oni mnie denerwują to dlaczego mam być lepsza ?. Dziękuję z góry za wszystkie podpowiedzi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Lipiec 23, 2020 Share Napisano Lipiec 23, 2020 moim zdaniem nie musisz z nimi rozmawiać a nr telefonów możesz blokować, możesz tak że podczas początkowej rozmowy poinformować stronę drugą, że rozmowa będzie nagrywana, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 23, 2020 Share Napisano Lipiec 23, 2020 4 godziny temu, Gość Ślązaczka napisał: Dzwoni do mnie ciagle jak nie jedna to druga firma windykacyjna. Mam już ich dosyć. Macie może państwo tutaj jakiś patent na rozmowę z nimi? Jak oni mnie denerwują to dlaczego mam być lepsza ?. Dziękuję z góry za wszystkie podpowiedzi! Temat dotyczący sposobu rozmowy i jej przebiegu z pracownikiem firmy windykacyjnej wyczerpaliśmy w artykule na naszym blogu, do którego serdecznie odsyłamy: https://www.darmowyprawnik.eu/rozmawiac-windykatorem-telefon/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się