Skocz do zawartości

Lime-kredyt i nakaz zaplaty z sądu razem z w jednej kopercie z pozwem

Gość Bajkopisarz

Polecane posty

Gość Bajkopisarz

Witam państwa gorąco. Mam pewnie dla Was łatwy temat. Dla mnie jest bardzo trudny. Chodzi o to, że mam sądowy nakaz zaplaty razem z pozwem od Lime-kredyt z e-sądu. Okazuje się, że firma ta chce ode mnie 2.589,09 zł za jakiś dług. Problem w tym, że ja takich długów. O takiej wartości nie mam. Chcę się skutecznie odwołać i załatwić tą sprawę raz na zawsze. Bo do tego wszystkiego po kilka razy w tygodniu do mnie dzwonią.  Proszę o pomoc.

Dnia 24.07.2020 o 20:56, Gość Bajkopisarz napisał:

Witam państwa gorąco. Mam pewnie dla Was łatwy temat. Dla mnie jest bardzo trudny. Chodzi o to, że mam sądowy nakaz zaplaty razem z pozwem od Lime-kredyt z e-sądu. Okazuje się, że firma ta chce ode mnie 2.589,09 zł za jakiś dług. Problem w tym, że ja takich długów. O takiej wartości nie mam. Chcę się skutecznie odwołać i załatwić tą sprawę raz na zawsze. Bo do tego wszystkiego po kilka razy w tygodniu do mnie dzwonią.  Proszę o pomoc.

jeżeli nie zgadzasz się z nakazem złóż sprzeciw, sprzeciw składasz w ciągi 14 dni od odebrania nakazu, po skutecznym złożeniu sprzeciwu sprawa zostanie umorzona jeżeli pozew został złożony po 7 lutym 2020 r,

Dnia 24.07.2020 o 20:56, Gość Bajkopisarz napisał:

Jeżeli otrzymał Pan nakaz zapłaty z sądu to należy jak najszybciej złożyć od niego sprzeciw i doprowadzić do jego uchylenia. Jeżeli Pan tego nie zrobi to w sprawie może pojawić się komornik. Na złożenie skutecznego sprzeciwu od nakazu zapłaty osoba pozwana ma zaledwie 2 tygodnie. Termin liczony jest od dnia odebrania przesyłki sądowej.

W naszej Kancelarii EUROLEGE pomagamy osobom pozwanym przez firmy windykacyjne, pożyczkowe oraz banki. Mamy duże doświadczenie w sprawach sądowych o zapłatę, a tutaj może znaleźć Pan zaledwie część z orzeczeń w sprawach, w których reprezentowaliśmy naszych klientów: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/

Oczywiście zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...