Gość Forumowicz z Wrocławia Napisano Lipiec 26, 2020 Share Napisano Lipiec 26, 2020 Czy może mi ktoś pomóc w sprawie sądowej z GODEBT HIPO Fundusz Inwestycyjny? Pozwali mnie do e-sądu, a wcześniej windykowali. Wymyślili sobie dług na ponad 3 tysiące złotych. Podobno coś kupili z mojej dawnej chwilówki, ale jak mogli kupić skoro ja tam wszystko splacilem? Może jakieś drobne zostały bo wziąłem wtedy 5 tysięcy a zapłaciłem na pewno więcej niż te 5. Może z 7 nawet. Dlatego ja się nie poczuwam i chcę obrony. Sam jednak mam obawy. Nie mam pewności czy wszystko dobrze zrobię. Macie jakieś patenty na nich? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Lipiec 26, 2020 Share Napisano Lipiec 26, 2020 jeżeli został wydany nakaz zapłaty i nie zgadzasz się z kwotą nakazu wnoś sprzeciw od nakazu zapłaty jeżeli termin na wniesienie sprzeciwu nie upłynął, masz na to 14 dni od odebrania nakazu i pozwu, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 27, 2020 Share Napisano Lipiec 27, 2020 Dnia 26.07.2020 o 05:35, Gość Forumowicz z Wrocławia napisał: Czy może mi ktoś pomóc w sprawie sądowej z GODEBT HIPO Fundusz Inwestycyjny? Pozwali mnie do e-sądu, a wcześniej windykowali. Wymyślili sobie dług na ponad 3 tysiące złotych. Podobno coś kupili z mojej dawnej chwilówki, ale jak mogli kupić skoro ja tam wszystko splacilem? Może jakieś drobne zostały bo wziąłem wtedy 5 tysięcy a zapłaciłem na pewno więcej niż te 5. Może z 7 nawet. Dlatego ja się nie poczuwam i chcę obrony. Sam jednak mam obawy. Nie mam pewności czy wszystko dobrze zrobię. Macie jakieś patenty na nich? Jeżeli ma Pan jakiekolwiek wątpliwości co do samego istnienia zadłużenia albo wysokości wskazywanego długu w pozwie i nakazie zapłaty to oczywiście trzeba się odwoływać. Na skuteczne złożenie sprzeciwu od nakazu osoba pozwana ma zaledwie 2 tygodnie. które liczone są od dnia odebrania przesyłki sądowej. Prosimy również pamiętać, że nie ma uniwersalnej metody na wygraną w sądzie z firmą windykacyjną, pożyczkową czy bankiem. Każda sprawa jest inna i wymaga odrębnego przyjrzenia się dokumentacji. Oczywiście zapraszamy do kontaktu. Chętnie Panu pomożemy w napisaniu sprzeciwu i dalszym prowadzeniu sprawy przed sądem. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się