Gość BańkaM Napisano Lipiec 26, 2020 Share Napisano Lipiec 26, 2020 Witam. Wziąłem kredyt konsolidacyjny w mBanku żeby spłacić chwilówki. Splacilem też Profi Credit, ale oni nie chcą mi oddać żadnych prowizji ani ubezpieczenia. Co mogę zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 27, 2020 Share Napisano Lipiec 27, 2020 Dnia 26.07.2020 o 06:15, Gość BańkaM napisał: Witam. Wziąłem kredyt konsolidacyjny w mBanku żeby spłacić chwilówki. Splacilem też Profi Credit, ale oni nie chcą mi oddać żadnych prowizji ani ubezpieczenia. Co mogę zrobić? Zgodnie z przepisami firma Profi Credit powinna zwrócić Panu taką kwotę z ubezpieczenia i pozostałych zapłaconych kosztów kredytu (prowizje, odsetki, koszty), która jest wynikiem proporcjonalnego skrócenia czasu kredytowania. Jeśli firma Profi Credit nie zwraca kwot dobrowolnie możemy Panu pomóc. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się