Gość Tobiasz Napisano Lipiec 26, 2020 Share Napisano Lipiec 26, 2020 Za 2 tygodnie mam rozprawę o dług w Alior Banku przed sądem. Chciałbym jednak skorzystać z pomocy niedrogiego radcy prawnego z Poznania. Polecacie kogoś od spraw zadłużenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 27, 2020 Share Napisano Lipiec 27, 2020 Dnia 26.07.2020 o 06:27, Gość Tobiasz napisał: Za 2 tygodnie mam rozprawę o dług w Alior Banku przed sądem. Chciałbym jednak skorzystać z pomocy niedrogiego radcy prawnego z Poznania. Polecacie kogoś od spraw zadłużenia? Panie Tobiaszu, w naszej Kancelarii EUROLEGE współpracujemy z radcami prawnymi oraz adwokatami specjalizującymi się w sprawach oddłużeniowych. Od ponad 8 lat aktywnie pomagamy osobom zadłużonym wychodzić z problemów finansowych. Gdyby chciał Pan więcej dowiedzieć się na temat działań antywindykacyjnych to odsyłamy do poradnika dostępnego tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/pomoc-prawna-dla-zadluzonych-jak-wyjsc-z-dlugow/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano Październik 9, 2020 Share Napisano Październik 9, 2020 Dnia 26.07.2020 o 06:27, Gość Tobiasz napisał: Za 2 tygodnie mam rozprawę o dług w Alior Banku przed sądem. Chciałbym jednak skorzystać z pomocy niedrogiego radcy prawnego z Poznania. Polecacie kogoś od spraw zadłużenia? Ja polecam Eurolege z całego serca. Pomogli mi się wydostać z wielu długów. A też mieszkam w Poznaniubo odległość nie robiła żadnego problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się