Skocz do zawartości

BezBanQ.pl i pozew plus sądowy nakaz zapłaty

Gość Henryk Zgorzelec

Polecane posty

Gość Henryk Zgorzelec

Dzień dobry. Wnuczka namówiła mnie żebym wziął dla niej pożyczkę na telefon. Wziąłem i miała spłacać. Niestety chyba tego nie robiła i teraz dostałem nakaz zaplaty z sądu z pozwem że mam zapłacić prawie 2 tysiące złotych kiedy wziąłem 1200. To lichwa i chciałbym się bronić jednak nie mam ani wiedzy ani umiejętności prawnych. Proszę prawników o pomoc. Henryk

Panie Henryku, oczywiście będziemy w stanie Panu pomóc. Musi Pan jedynie pamiętać, że na skuteczne działania mamy tylko 2 tygodnie od dnia odbioru przesyłki sądowej. Przeciwnik jest nam znany. Mamy wieloletnie doświadczenie w sporach sądowych z bankami, firmami pożyczkowymi oraz windykacyjnymi. Opisywana przez Pana problem jawi się jako często spotykany, a umowa pożyczki może zawierać klauzule niedozwolone. Nie wiemy tego na pewno, ale trzeba wszystko sprawdzić. Będzie to możliwe dopiero po analizie dokumentacji wykonanej przez jednego ze współpracujących z nami prawników.

Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...