Skocz do zawartości

Gmina Wrocław - komornik za stary czynsz

Gość Romek

Polecane posty

W piątek komornik zablokował mi konta bankowe i wynagrodzenie w pracy. Okazuje się, że podobno był jakiś nakaz zaplaty wydany na Gminę Wrocław. Jakieś stare dzieje. Ja podejrzewam, że chodzi o sytuację, w której Gmina Wrocław podała do sądu moich nieżyjących już rodziców i mnie z moim rodzeństwem. Gdzie my niestety tam nie mieszkaliśmy. Ja wprowadziłem się ok 2009 roku i mam na to dowody. Czy jest możliwość jakiegoś odkrecenia tej sytuacji? Jeśli tak proszę o pomoc.

Dnia 2.08.2020 o 06:29, Gość Romek napisał:

W piątek komornik zablokował mi konta bankowe i wynagrodzenie w pracy. Okazuje się, że podobno był jakiś nakaz zaplaty wydany na Gminę Wrocław. Jakieś stare dzieje. Ja podejrzewam, że chodzi o sytuację, w której Gmina Wrocław podała do sądu moich nieżyjących już rodziców i mnie z moim rodzeństwem. Gdzie my niestety tam nie mieszkaliśmy. Ja wprowadziłem się ok 2009 roku i mam na to dowody. Czy jest możliwość jakiegoś odkrecenia tej sytuacji? Jeśli tak proszę o pomoc.

Panie Romanie, z przedstawionego stanu faktycznego wynika, że nie był Pan odpowiedzialny za zapłatę czynszu. W każdym razie na pewno nie za całość kwot. Najpewniej w sprawie doszło do uchybień natury formalnej i sąd nie weryfikując Pana danych adresowych wysłał nakaz zapłaty na stary adres. Tak się domyślamy, ale trzeba byłoby to ustalić. W naszej Kancelarii EUROLEGE pomagamy w takich sprawach. Możemy również podjąć się pomocy i w tej sprawie. Co można zyskać? Umorzenie egzekucji i odzyskanie środków zajętych przez komornika. Zapraszamy do kontaktu!

Więcej na temat spraw związanych z Gminą Wrocław zapraszamy tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/gmina-wroclaw-pozew-nakaz-zaplaty-o-przedawniony-czynsz-jak-sie-bronic/

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...