Gość Stanisław z Bytomia Napisano Sierpień 4, 2020 Share Napisano Sierpień 4, 2020 Dzień dobry. Miałem jakiś czas temu kredyt w ING BANKU ŚLĄSKIM. Niestety na skutek różnych zawirowań nie udało mi się to spłacić w całości. Jednak chciałem się dogadać. Było blisko. Jednak nie udało się ostatecznie dojść do porozumienia z bankiem i wypowiedziano mi umowę. Teraz dostałem nakaz zaplaty z sądu rejonowego Lublin zachód w Lublinie, VI wydział cywilny. Czy moje odwołanie będzie miało sens? Czy jestem w stanie coś dla siebie ugrać? Chociaż odciągnąć sprawę, aby nabierać fundusze? Bo tam oprócz kwoty głównej są jeszcze wysokie odsetki i bardzo wysokie jak dla mnie koszty procesu. Potrzebuję czasu na zorganizowanie gotówki. Mogę liczyć na Państwa dobra radę? Może nawet pomoc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Sierpień 5, 2020 Share Napisano Sierpień 5, 2020 składając sprzeciw od nakazu zapłaty przeciągniesz sprawę w czasie, po złożeniu sprzeciwu sąd w Lublinie umorzy postępowanie, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 6, 2020 Share Napisano Sierpień 6, 2020 Dnia 4.08.2020 o 20:29, Gość Stanisław z Bytomia napisał: Dzień dobry. Miałem jakiś czas temu kredyt w ING BANKU ŚLĄSKIM. Niestety na skutek różnych zawirowań nie udało mi się to spłacić w całości. Jednak chciałem się dogadać. Było blisko. Jednak nie udało się ostatecznie dojść do porozumienia z bankiem i wypowiedziano mi umowę. Teraz dostałem nakaz zaplaty z sądu rejonowego Lublin zachód w Lublinie, VI wydział cywilny. Czy moje odwołanie będzie miało sens? Czy jestem w stanie coś dla siebie ugrać? Chociaż odciągnąć sprawę, aby nabierać fundusze? Bo tam oprócz kwoty głównej są jeszcze wysokie odsetki i bardzo wysokie jak dla mnie koszty procesu. Potrzebuję czasu na zorganizowanie gotówki. Mogę liczyć na Państwa dobra radę? Może nawet pomoc? Panie Stanisławie, na pewno warto, a nawet trzeba odwołać się od nakazu zapłaty wydanego przez e-sąd. Wynika to z faktu, że e-sąd wydaje nakaz zapłaty bez żadnych dokumentów. Niejako wierząc jedynie na słowo powodowi, czyli w tym przypadku ING Bank Śląski S.A. W naszej praktyce wielokrotnie spotykaliśmy się z sytuacjami, gdzie banki, firmy windykacyjne albo pożyczkowe podawały nieprawidłowe dane odnoście wysokości faktycznego zadłużenia. Nie wiadomo też, czy proces wypowiadania umowy przebiegł zgodnie z przepisami. Dlatego trzeba taki proces sprowadzić do tradycyjnego procesu przed sądem, z pominięciem e-sądu. Na złożenie sprzeciwu od nakazu zapłaty mamy tylko 2 tygodnie od dnia odebrania przesyłki z sądu. Oczywiście współpracujący z nami prawnicy chętnie Panu pomogą w tej sprawie. Mamy doświadczenie w sporach sądowych przeciwko bankom, w tym ING Bank Śląski: https://www.darmowyprawnik.eu/sprawa-sadowa-z-ing-bank-slaski-jak-uchylic-nakaz-zaplaty-i-wygrac-sprawe-poradnik/ Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Teresa Napisano Wrzesień 17, 2020 Share Napisano Wrzesień 17, 2020 Moja sprawę z ING wygrali. Polecam EUROLEGE. Wspaniali ludzie. Empatia, zrozumienie i profesjonalizm. Z czystym sumieniem polecam. Wybawili mnie od ponad 20 tysięcznego zadłużenia. Jeszcze raz bardzo wam dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 18, 2020 Share Napisano Wrzesień 18, 2020 12 godzin temu, Gość Teresa napisał: Moja sprawę z ING wygrali. Polecam EUROLEGE. Wspaniali ludzie. Empatia, zrozumienie i profesjonalizm. Z czystym sumieniem polecam. Wybawili mnie od ponad 20 tysięcznego zadłużenia. Jeszcze raz bardzo wam dziękuję. Dziękujemy Pani Tereso za tak ciepłe słowa. Bardzo nam miło, że mogliśmy Pani pomóc i ta pomoc okazała się skuteczna ? Pozdrawiamy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się