Gość Maniek Wawa Napisano Sierpień 6, 2020 Share Napisano Sierpień 6, 2020 Uszanowanie dla wszystkich forumowiczów. Ja też zgłaszam swój problem, który dotyczy nakazu zapłaty z sądu w moim mieście Warszawa. Dostalem takowy dzisisj i mam 2 tyfosnie na zlozenie sprzeciwu. Ibaczej bedzie prawomocny. Pozew od spółki BACCA. Chciałbym się bronić w sądzie i walczyć o oddluzenie. Zrobiłem trochę głupich rzeczy przez ostatnie miesiące, ale chciałbym już to zostawić za sobą. Mam dziewczynę i chcemy się pobrać. Nie chciałbym żeby moja przeszłość ciazyla na naszej przyszłości. Liczę na Państwa pomoc. Widzę, że pomagacie ludziom w takiej sytuacji jak moja. Nie oceniacie. Wielkie szacun dla Was i czekam na kontakt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 7, 2020 Share Napisano Sierpień 7, 2020 13 godzin temu, Gość Maniek Wawa napisał: Uszanowanie dla wszystkich forumowiczów. Ja też zgłaszam swój problem, który dotyczy nakazu zapłaty z sądu w moim mieście Warszawa. Dostalem takowy dzisisj i mam 2 tyfosnie na zlozenie sprzeciwu. Ibaczej bedzie prawomocny. Pozew od spółki BACCA. Chciałbym się bronić w sądzie i walczyć o oddluzenie. Zrobiłem trochę głupich rzeczy przez ostatnie miesiące, ale chciałbym już to zostawić za sobą. Mam dziewczynę i chcemy się pobrać. Nie chciałbym żeby moja przeszłość ciazyla na naszej przyszłości. Liczę na Państwa pomoc. Widzę, że pomagacie ludziom w takiej sytuacji jak moja. Nie oceniacie. Wielkie szacun dla Was i czekam na kontakt. Oczywiście chętnie Panu pomożemy. Nasza Kancelaria EUROLEGE od wielu lat pomaga takim osobom jak Pan, które pozwane zostały do sądu o zapłatę przez banki, firmy windykacyjne oraz pożyczkowe. Działamy zdalnie na terenie całego kraju i przez to jesteśmy w stanie zapewnić Panu fachową pomoc prawnika przed każdym sądem w Polsce. Zaledwie niewielką część z naszych sukcesów w sprawach sądowych znajdzie Pan tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/ Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SebaW Napisano Wrzesień 21, 2020 Share Napisano Wrzesień 21, 2020 Ja również mam problem sądowy z BACCA Sp z o.o. Mam nakaz sądowy o zapłatę i tylko 3 dni na odwołanie. Proszę o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Wrzesień 21, 2020 Share Napisano Wrzesień 21, 2020 15 minut temu, Gość SebaW napisał: Mam nakaz sądowy o zapłatę i tylko 3 dni na odwołanie. Proszę o pomoc. No to dużo czasu nie zostało, nakaz z rejonu?, jeżeli tak trzeba szybko przeanalizować dokumenty które Pan otrzymał razem z nakazem i pozwem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 22, 2020 Share Napisano Wrzesień 22, 2020 14 godzin temu, Gość SebaW napisał: Ja również mam problem sądowy z BACCA Sp z o.o. Mam nakaz sądowy o zapłatę i tylko 3 dni na odwołanie. Proszę o pomoc. Jeśli zostało Panu tak mało czasu to zachęcamy do podejmowania szybkich działań. W naszej Kancelarii EUROLEGE pomagamy nawet wtedy, kiedy jest już ostatni dzień na podjęcie czynności. Zapraszamy do kontaktu. Jesteśmy do dyspozycji. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się