Bożena Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Mam windykatorow,kturzy przychodza mi nawet do pracy, mam problemy potem u swojej szefowej, czy mozna to jakos ukrucic, czy oni moga byc bezkarni. czy to nie jest przestepstwo? co robic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezyderiusz Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Z tego co wiem to windykatorzy nie maja prawa nikogo nekać w pracy, ani dwonić ani informować osoby trzecie o towim zadłuzeniu! Powinnaś to zglosic na policji zeby Ci dali spokój, a jak nie to powinnaś ich pozwać o nękanie bo tak nie moze być, że sie jeden z drugim windykaotr panoszy, wydzwania ai jeszcze do pracy przychodzi!!!! dlaczego Państwo nasze na to jeszcze pozwala??!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grazkaaa Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 oni nic nie moga, nie mogą nachodzić cie w pracy i w domu, zgłaszaj to na policje bo to hieny zerujące na cudzej krzywdzie, banda żubraców i łajdakow. Ja juz kiedys pogonilam jednego z pomoca policji bo mi sie do drzwi dobijal i pieniedzy chciał. czekam ąz nasze państwo zrobi w koncu z nimi porządek!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Pani Bożeno, firmy windykacyjne (ich pracownicy) nie mają prawa nachodzić Panią w miejscu pracy, informować pracodawcy i współpracowników o Pani sytuacji finansowej itp. Wszystkie takie działania należy traktować jako naruszenie dóbr osobistych. Warto się w takiej sytuacji zastanowić, czy nie spróbować dochodzić od nich zadośćuczynienia właśnie za naruszenie dóbr osobistych. Więcej na ten temat przeczyta Pani na naszym blogu. W razie czego jesteśmy do dyspozycji. Artykuły: 1) Co może windykator terenowy, a czego nie? 2) Zadośćuczynienie za naruszenie dóbr osobistych i nękanie przez windykatora. 3) Uporczywe nękanie z windykacji. Zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa przez windykatora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się