Gość Jacek Podkarpackie Napisano Sierpień 14, 2020 Share Napisano Sierpień 14, 2020 Dzień dobry. Wczoraj dostałem razem z żoną nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym. W kopercie był też nakaz zaplaty i jakieś kwity księgowe. Nie uznaję takich roszczeń bo wspólnota nalicza mi opłaty niezgodnie z uchwałami i przepisami. Chce się odwołać, ale wiem, że mają prawnika i ja też chcę mieć najlepszą obronę w sądzie. Pomożecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 14, 2020 Share Napisano Sierpień 14, 2020 3 godziny temu, Gość Jacek Podkarpackie napisał: Dzień dobry. Wczoraj dostałem razem z żoną nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym. W kopercie był też nakaz zaplaty i jakieś kwity księgowe. Nie uznaję takich roszczeń bo wspólnota nalicza mi opłaty niezgodnie z uchwałami i przepisami. Chce się odwołać, ale wiem, że mają prawnika i ja też chcę mieć najlepszą obronę w sądzie. Pomożecie? Panie Jacku, zgodnie z przepisami ma Pan prawo złożyć odwołanie od takiego nakazu zapłaty, które fachowo nazywa się sprzeciwem od nakazu zapłaty. W taki sprzeciwie należy podać wszystkie zarzuty, dowody oraz twierdzenia, jakie mają znaczenie dla sprawy i mogłyby spowodować, że szala zwycięstwa przechyli się w sprawie na Pana stronę. Nasza Kancelaria EUROLEGE prowadziła oraz ciągle prowadzi wiele procesów sądowych w obronie osób pozwanych przez spółdzielnie mieszkaniowe oraz wspólnoty mieszkaniowe. Zachęcamy do poszerzenia swojej wiedzy w tematyce takich procesów. Więcej informacji znajdzie Pan na naszym blogu w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrac-sprawe-sadowa-o-zaplate-czynszu-ze-wspolnota-mieszkaniowa-spoldzielnia/ Oczywiście chętnie Panu pomożemy w takiej sprawie. Zachęcamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się