Skocz do zawartości

MIKROKASA S.A. - nakaz zapłaty sądowy i pozew o zapłatę

Gość Kaśka

Polecane posty

Dzień dobry. Dostałam nakaz zaplaty z e-sądu z pozwu MIKROKASA S.A.

Jak wygląda odwolanie? Naliczyli mi duże koszty i odsetki. Nie zgadzam się z tym i dlatego chcę się bronić do końca.

Proszę o radę ewentualnie o pomoc w napisaniu sprzeciwu do e-sądu. Pozdrawiam. KATARZYNA

21 minut temu, Gość Kaśka napisał:

Dzień dobry. Dostałam nakaz zaplaty z e-sądu z pozwu MIKROKASA S.A.

Jak wygląda odwolanie? Naliczyli mi duże koszty i odsetki. Nie zgadzam się z tym i dlatego chcę się bronić do końca.

Proszę o radę ewentualnie o pomoc w napisaniu sprzeciwu do e-sądu. Pozdrawiam. KATARZYNA

Pani Kasiu, zgodnie z przepisami ma Pani jako osoba pozwana prawo do złożenia sprzeciwu od nakazu zapłaty. Termin na złożenie takiego sprzeciwu wynosi 2 tygodnie i liczony jest od dnia odbioru przez Panią przesyłki sądowej. Niezłożenie sprzeciwu w ogóle albo w przepisanym terminie skutkować będzie uprawomocnieniem się takiego nakazu. Oznaczać to będzie, że taki nakaz wydany wobec Pani będzie miał moc normalnego wyroku sądowego i będzie mógł stanowić podstawę egzekucji komorniczej. Zdecydowanie zalecamy składanie sprzeciwu od nakazu zapłaty. Tym bardziej, że jest on całkowicie wolny od opłat sądowych ?

W naszej Kancelarii EUROLEGE od wielu lat pomagamy osobom pozwanym do sądów w całej Polsce przez firmy pożyczkowe, windykacyjne oraz banki. Gdyby potrzebowała Pani pomocy wyspecjalizowanego prawnika w sprawach o zapłatę długów to oczywiście zapraszamy do kontaktu. Zaledwie niewielką część z naszych sukcesów może Pani zobaczyć w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

• 1 month later...

I faktycznie można z nimi wygrać w sądzie? Mowie o MIKROKASA. Mam ma biegu jedną sprawę i za chwilę rozprawę. W sumie nie wiem jak się zachować. Co powiedzieć? Proszę o wskazówki jeśli ktoś jest doświadczony.

14 godzin temu, Gość Wombak napisał:

I faktycznie można z nimi wygrać w sądzie? Mowie o MIKROKASA. Mam ma biegu jedną sprawę i za chwilę rozprawę. W sumie nie wiem jak się zachować. Co powiedzieć? Proszę o wskazówki jeśli ktoś jest doświadczony.

Jeśli potrzebuje Pan pomocy w swojej sprawie z MIikrokasa S.A. to chętnie pomożemy. A obecność na rozprawie zasadniczo nie jest konieczna. Wszystko załatwimy za Pana zdalnie ?

Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...