Gość Rafał Napisano Sierpień 17, 2020 Share Napisano Sierpień 17, 2020 Witam chciałbym założyć konto w banku ale niestety mam długi alimentacyjne. Dostaje zasiłek stały w wysokości 645 zł i mam przyznaną na stałe grupę inwalidzka. Czytałem artykuły ze ponoć jest możliwość założenia konta socjalnego ale niestety gdy się pytałem to dostawałem odpowiedź ze nie na w ofercie takich kont. Czy jak założyłbym normalne konto to mi zabiorą ten zasiłek czy jak to może jest? Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 18, 2020 Share Napisano Sierpień 18, 2020 21 godzin temu, Gość Rafał napisał: Witam chciałbym założyć konto w banku ale niestety mam długi alimentacyjne. Dostaje zasiłek stały w wysokości 645 zł i mam przyznaną na stałe grupę inwalidzka. Czytałem artykuły ze ponoć jest możliwość założenia konta socjalnego ale niestety gdy się pytałem to dostawałem odpowiedź ze nie na w ofercie takich kont. Czy jak założyłbym normalne konto to mi zabiorą ten zasiłek czy jak to może jest? Pozdrawiam Panie Rafale, nie w każdym banku założy Pan konto socjalne. Taką ofertę mają zasadniczo wybrane banki. Więcej na ten temat znajdzie Pan naszym blogu w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/konto-niewidoczne-dla-komornika-jak-zalozyc/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafał Napisano Sierpień 18, 2020 Share Napisano Sierpień 18, 2020 Gdy próbowałem założyć konto w ing to wyświetliło mi ze wprowadzone dane są poprawne ale nie mogą przejść dalej dlaczego? Czy mając dług nie mogę założyć nawet konta w banku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bizon Napisano Sierpień 19, 2020 Share Napisano Sierpień 19, 2020 8 godzin temu, Gość Rafał napisał: Gdy próbowałem założyć konto w ing to wyświetliło mi ze wprowadzone dane są poprawne ale nie mogą przejść dalej dlaczego? Czy mając dług nie mogę założyć nawet konta w banku? Najpewniej będziesz musiał iść do banku osobiście. Może poprostu takie konto wymaga większego wysiłku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafał Napisano Sierpień 19, 2020 Share Napisano Sierpień 19, 2020 Ok dziękuję bardzo za pomoc. Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się