Gość Angela Napisano Sierpień 29, 2019 Share Napisano Sierpień 29, 2019 Witam. Pod koniec lipca tego roku dostałam informację o egzekucji komorniczej na kwotę 970 zł. Po uzgodnieniu rat możliwych dla mnie komornik i tak zajmuje środki na koncie jak i potrącenia od pracodawcy. Wplaciłam 16.08 wierzycielowi kwotę 1140 +120 zl, która widniała na platformie elektronicznej. Po kontakcie z wierzycielem jak i kancelarią, która prowadzi sprawę otrzymałam informację o wysłaniu wniosku 22.08 o ograniczenie egzekucji o wpłatę. Konto nadal jest zablokowane jak i są potrącenia od pracodawcy. Niestety z komornikiem nie da się rozmawiać co innego mówi co innego robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 5, 2019 Share Napisano Wrzesień 5, 2019 Pani Angelo, wierzyciel i komornik zrobił dokładnie to co w każdej ze spraw egzekucyjnych. Jeśli uzgodniła Pani raty z komornikiem to one zasadniczo nie są wiążące. Gdyby dokonała Pani takiego uzgodnienia formalnego z wierzycielem, to wówczas zmieniałoby to postać rzeczy. Być może w Pani sprawie istnieją jeszcze możliwości wzruszenia tytułu wykonawczego, uchylenia egzekucji, a nawet końcowo odzyskania zabranych pieniędzy. Zachęcamy do kontaktu z naszą Kancelarią: Tel: 530 333 130 Mail: kontakt@eurolege.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się