Gość Franciszka Napisano Sierpień 21, 2020 Share Napisano Sierpień 21, 2020 Dzień dobry. Otrzymałam jakiś czas temu pismo od Komornika, który działa na zlecenie firmy Best. Egzekucja prowadzona na podstawie nakazu zapłaty, który był wydany w 2008 roku!!! Ja nie mam żadnych dokumentów. Chciałam przejrzeć akta sprawy w sądzie, aby dowiedzieć się czego dotyczy sprawa. Niestety akt sprawy już nie ma, zostały zniszczone. Co w takim przypadku można zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Sierpień 22, 2020 Share Napisano Sierpień 22, 2020 Dnia 21.08.2020 o 11:32, Gość Franciszka napisał: Dzień dobry. Otrzymałam jakiś czas temu pismo od Komornika, który działa na zlecenie firmy Best. Egzekucja prowadzona na podstawie nakazu zapłaty, który był wydany w 2008 roku!!! Ja nie mam żadnych dokumentów. Chciałam przejrzeć akta sprawy w sądzie, aby dowiedzieć się czego dotyczy sprawa. Niestety akt sprawy już nie ma, zostały zniszczone. Co w takim przypadku można zrobić? jeżeli znasz sygn akt sprawy i wiesz że jest to nakaz zapłaty w post. upominawczym oraz to, że powodem jest Best, to składaj sprzeciw od nakazu zapłaty, to że akta zostały zmielone to nie oznacza, że już z tym nic nie zrobisz, więc pisz sprzeciw i czekaj na dalsze działania sądu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 22, 2020 Share Napisano Sierpień 22, 2020 Dnia 21.08.2020 o 11:32, Gość Franciszka napisał: Dzień dobry. Otrzymałam jakiś czas temu pismo od Komornika, który działa na zlecenie firmy Best. Egzekucja prowadzona na podstawie nakazu zapłaty, który był wydany w 2008 roku!!! Ja nie mam żadnych dokumentów. Chciałam przejrzeć akta sprawy w sądzie, aby dowiedzieć się czego dotyczy sprawa. Niestety akt sprawy już nie ma, zostały zniszczone. Co w takim przypadku można zrobić? Pani Franciszko, pomagamy jako Kancelaria EUROLEGE w tego rodzaju sprawach. Jeśli nic Pani o sprawie nie wiedziała, a nagle pojawił się komornik to istnieje realna szansa na pomoc. Będziemy mogli nie tylko uchylić tytuł wykonawczy i umorzyć egzekucję, ale także odzyskać wszystkie zajęte w toku egzekucji środki pieniężne! Im szybciej podejmie Pani działania tym lepiej. Zapraszamy do kontaktu. W tym miejscu znajdzie Pani zaledwie niewielką część naszych sukcesów: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/ Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się