Gość Weronika Napisano Sierpień 22, 2020 Share Napisano Sierpień 22, 2020 Firma windykacyjna nie daje mi spokoju. Jestem przez nich osaczona. Dzwonią codziennie od 7 rano do 22. SMS i wezwania do zapłaty stały się norma. A na domiar złego weszli w posiadanie numerów telefonu mojej rodziny i do nich dzwonią informując ich o moich długach. Czy to jest dozwolone w Polsce? Takie niszczenie ludzi i ich reputacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 24, 2020 Share Napisano Sierpień 24, 2020 Dnia 22.08.2020 o 20:41, Gość Weronika napisał: Firma windykacyjna nie daje mi spokoju. Jestem przez nich osaczona. Dzwonią codziennie od 7 rano do 22. SMS i wezwania do zapłaty stały się norma. A na domiar złego weszli w posiadanie numerów telefonu mojej rodziny i do nich dzwonią informując ich o moich długach. Czy to jest dozwolone w Polsce? Takie niszczenie ludzi i ich reputacji? Pani Weroniko, to co robi firma windykacyjna jest niezgodne z prawem. Nie mogą podawać informacji o Pani zadłużeniu osobom trzecim, w tym rodzinie, znajomy, przyjaciołom czy osobom, z którymi Pani pracuje. Może Pani się przed tym bronić. Więcej na ten temat pialiśmy w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/uporczywe-nekanie-z-windykacji-zawiadomienie-o-mozliwosci-popelnienia-przestepstwa-przez-windykatora-wzor/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się