Gość Rafael809 Napisano Sierpień 23, 2020 Share Napisano Sierpień 23, 2020 Dzień dobry. Dostałem w piątek nakaz zaplaty z e-sądu. Porywający Bank Pocztowy S.A. Miałem małe problemy finansowe i wziąłem tam kredyt. Jednak koszty okazały się za wysokie i na skutek koronawirusa nie byłem w stanie dalej spłacać. W nakazie mam wyszczególnione pozycje za które mam zapłacić. Jest ponad 10 tysięcy złotych samego kapitału. Jest 2400 zł kosztów sądowych i do tego odsetki bez wskazania konkretnej liczby. Obawiam się działań komornika bo mieszkam aktualnie z rodzicami. Jak mogę taką sprawę wygrać albo chociaż przedłużyć żeby postarać się może o to aby nazbierać troche pieniędzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 24, 2020 Share Napisano Sierpień 24, 2020 Dnia 23.08.2020 o 07:35, Gość Rafael809 napisał: Dzień dobry. Dostałem w piątek nakaz zaplaty z e-sądu. Porywający Bank Pocztowy S.A. Miałem małe problemy finansowe i wziąłem tam kredyt. Jednak koszty okazały się za wysokie i na skutek koronawirusa nie byłem w stanie dalej spłacać. W nakazie mam wyszczególnione pozycje za które mam zapłacić. Jest ponad 10 tysięcy złotych samego kapitału. Jest 2400 zł kosztów sądowych i do tego odsetki bez wskazania konkretnej liczby. Obawiam się działań komornika bo mieszkam aktualnie z rodzicami. Jak mogę taką sprawę wygrać albo chociaż przedłużyć żeby postarać się może o to aby nazbierać troche pieniędzy? Pierwsze co możemy powiedzieć to, że nie jest Pan jedyną osobą z takimi problemami. W naszej Kancelarii EUROLEGE każdego miesiąca tysiące ludzi zgłasza nam swoje problemy z płatnościami w chwilówkach, firmach windykacyjnych oraz bankach. Część z tych spraw znajduje się już na etapie sądowym albo komorniczym i wówczas jesteśmy w stanie pomóc. Nasza pomoc jest kompleksowa i nie ograniczamy się wyłącznie do porad, ale przede wszystkim zapewniamy pomoc wyspecjalizowanego w sporach sądowych prawnika od spraw zadłużeń. Zaledwie niewielką część z naszych sukcesów w sporach sądowych znajdzie Pan w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/ Zapraszamy do kontaktu. Współpracujący z nami prawnicy chętnie Panu pomogą w toku całego postępowania sądowego. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się