Skocz do zawartości

upadlosc konsumencka

Gość Kluska

Polecane posty

mam bardzo duże zadluzenie w banku i parabankach-chwilówki nie wiem jak z tym sobie poradzę.czy mam możliwość oglosic upadlosc konsumencka.ja już w tej chwili nie mam z czego zyc,wychowalam się w Domu Dziecka także zycie mnie nie rozpieszczalo.co robic?jak z tego wybrnąć? może jest jakas szansa na godne normalne zycie.prose o pomoc....

Szanowna Pani, ogłoszenie upadłościk konsumenckiej na obecnych zasadach, przy spirali zadłużenia (szczególnie chwilówki) będzie bardzo trudne. Nasze doświadczenie pokazuje, że w takich sytuacjach sądy nie są chętne do ogłaszania upadłości. Taka upadłość wiąże się też z dużymi utrudnieniami w życiu codziennym przez kilka lat. Co również istotne, sporządzenie wniosku o upadłość jest drogie. Kancelarie prawne biorą średnio od 3000 do 8000 zł za wniosek.

Są lepsze sposoby na wyjście z długów. 

Jednakże długi z chwilówek można często skutecznie "anulować" na drodze sądowej. Ponad 80% spraw przeciwko chwilówkom kończy się tym, że osoba pozwana o zapłatę jest wolna od długu. Tak samo jest z długami bankowymi.

Aby to było możliwe musi Pani najpierw zostać pozwana o zapłatę w każdej ze spraw. Wtedy można skucesywnie walczyć o anulowanie poszczególnych długów.

Prosimy o kontakt z naszą kancelarią, udzielimy szerszych informacji w rozmowie telefonicznej albo mailem.

Tel. 530 333 130
Mail: kontakt@eurolege.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...