Gość Przemek Napisano Sierpień 23, 2020 Share Napisano Sierpień 23, 2020 Czy nie prowadząc działalności gospodarczej bardziej opłaca się wziąć kredyt na samochód czy leasing na osobę fizyczną? Chciałbym kupić renault z salonu, ale nie wiem co mi się bardziej będzie opłacało. Proszę o jakąś podpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 24, 2020 Share Napisano Sierpień 24, 2020 Dnia 23.08.2020 o 07:49, Gość Przemek napisał: Czy nie prowadząc działalności gospodarczej bardziej opłaca się wziąć kredyt na samochód czy leasing na osobę fizyczną? Chciałbym kupić renault z salonu, ale nie wiem co mi się bardziej będzie opłacało. Proszę o jakąś podpowiedź. W naszej ocenie lepszym rozwiązaniem przynajmniej z punktu widzenia prawnego - nie finansowego - jest kredyt. Daje on bowiem Panu pełną własność auta. W przypadku leasingu przez cały okres trwania umowy leasingu auto stanowić będzie własność firmy leasingowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się