Gość Karolina Napisano Sierpień 24, 2020 Share Napisano Sierpień 24, 2020 Otrzymałam nakaz zaplaty w sprawie z powództwa VECTRA S.A. Czy istnieje szansa na wygraną? Naliczyli mi jakieś wygórowane koszty. Nie ukrywam, że była między nami umowa, ale kwota powyżej kilku tysięcy złotych wydaje mi się za wysoka w nakazie zaplaty. Proszę Was kochani o pomoc w napisaniu sprzeciwu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 25, 2020 Share Napisano Sierpień 25, 2020 12 godzin temu, Gość Karolina napisał: Otrzymałam nakaz zaplaty w sprawie z powództwa VECTRA S.A. Czy istnieje szansa na wygraną? Naliczyli mi jakieś wygórowane koszty. Nie ukrywam, że była między nami umowa, ale kwota powyżej kilku tysięcy złotych wydaje mi się za wysoka w nakazie zaplaty. Proszę Was kochani o pomoc w napisaniu sprzeciwu. Pani Karolino, chętnie Pani pomożemy w takiej sprawie. Specjalizujemy się w pomocy osobom pozywanym do sądów w całej Polsce przez firmy windykacyjne, pożyczkowe, banki oraz firmy telekomunikacyjne. Pomagamy tez osobom, których sprawy o zapłatę z powództwa spółdzielni mieszkaniowych czy wspólnot mieszkaniowych znalazły się na etapie sądowym. Zaledwie niewielką cześć z naszych sukcesów może Pani prześledzić w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/ Zapraszamy do kontaktu. Prosimy jedynie pamiętać, że na złożenie skutecznego sprzeciwu od nakazu zapłaty ma Pani zaledwie 2 tygodnie. Termin liczony jest od dnia, w którym otrzymała Pani przesyłkę z sądu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się