Gość Barry Napisano Sierpień 26, 2020 Share Napisano Sierpień 26, 2020 Wziąłem jakiś czas temu chwilowkę. Niestety na skutek wysokich kosztów i utraty zatrudnienia nie byłem w stanie spłacić całości. Za dużo chcieli. Wypowiedzieli mi umowę pozyczki i teraz mam sprawę sądową. Dostałem nakaz zaplaty z pozwem VI nc-e czyli sprawa w esadzie. Pomożecie mi jakoś w odwołaniu? Nie wiem za bardzo jak sformułować prawnicze pismo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 26, 2020 Share Napisano Sierpień 26, 2020 30 minut temu, Gość Barry napisał: Wziąłem jakiś czas temu chwilowkę. Niestety na skutek wysokich kosztów i utraty zatrudnienia nie byłem w stanie spłacić całości. Za dużo chcieli. Wypowiedzieli mi umowę pozyczki i teraz mam sprawę sądową. Dostałem nakaz zaplaty z pozwem VI nc-e czyli sprawa w esadzie. Pomożecie mi jakoś w odwołaniu? Nie wiem za bardzo jak sformułować prawnicze pismo. Oczywiście, chętnie Panu pomożemy nie tylko w napisaniu sprzeciwu od nakazu zapłaty, ale też dalszych czynnościach procesowych. Przypominamy jedynie, że na skuteczne działania jako osoba pozwana ma Pan tylko 2 tygodnie. Termin liczy się od dnia, kiedy odebrał Pan jako osoba pozwana nakaz zapłaty wraz z pozwem. Zapraszamy do kontaktu. Mamy wieloletnie doświadczenie w sprawach sądowych przeciwko chwilówkom, firmom windykacyjnym oraz bankom. Zaledwie niewielką część naszych sukcesów znajdzie Pan tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/ Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się