Skocz do zawartości

Inicjatywa Mikro Sp. z o.o. nakaz zaplaty sądowy i pozew o zapłatę z chwilówki

Gość Opryszek

Polecane posty

Gość Opryszek

Witam. Otrzymałem z sądu rejonowego nakaz aoalatu w postępowaniu upominawczym. Wynika z niego, że mam zapłacić na rzecz firmy Inicjatywa Mikro Sp z o.o ponad 7 tysięcy złotych z odsetkami i kosztami procesu albo w terminie 2 tygodni wnieść sprzeciw od nakazu zapłaty. I właśnie chciałbym się odwołać żeby nie mieć zaraz komornika. Problem w tym, że jest załączonych do pozwu trochę dokumentów. Nie wszystko rozumiem. Mogę liczyć na fachową pomoc?

31 minut temu, Gość Opryszek napisał:

Witam. Otrzymałem z sądu rejonowego nakaz aoalatu w postępowaniu upominawczym. Wynika z niego, że mam zapłacić na rzecz firmy Inicjatywa Mikro Sp z o.o ponad 7 tysięcy złotych z odsetkami i kosztami procesu albo w terminie 2 tygodni wnieść sprzeciw od nakazu zapłaty. I właśnie chciałbym się odwołać żeby nie mieć zaraz komornika. Problem w tym, że jest załączonych do pozwu trochę dokumentów. Nie wszystko rozumiem. Mogę liczyć na fachową pomoc?

Jeśli nie czuje się Pan na siłach, aby samodzielnie sporządzić sprzeciw od nakazu zapłaty to na pewno lepiej jest skorzystać z fachowej pomocy specjalistów. W naszej Kancelarii EUROLEGE stale zajmujemy się pomocą osobom, które pozwane zostały do sądów w całej Polsce przez firmy pożyczkowe, windykacyjne oraz banki. W sprawie przeciwko firmie Inicjatywa Mikro Sp. z o.o. chętnie Panu pomożemy. Odsyłamy również na naszego bloga, na którym zamieściliśmy niewielką część z naszych sukcesów, jakie odnieśliśmy w sądach broniąc naszych klientów: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/

Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...