Gość Katarzyna78 Napisano Sierpień 26, 2020 Share Napisano Sierpień 26, 2020 Mam problem. A właściwie moja mama. Kiedyś zawarła umowę na telefon z firmą Dialog Sp z o.o. i później ją rozwiązała. Okazało się, że podobno jakieś rachunki i kary umowne są do zapłacenia. A w międzyczasie spółkę Dialog Sp z o.o. przejęła spółka NETIA S.A. i to właśnie ta spółka złożyła pozew w sądzie i dostała nakaz zapłaty. Chcielibyśmy się bronić bo mama nie poczuwa się do zapłaty. W końcu z niczego po rozwiązaniu umowy nie korzystała a i rozliczala się z każdej faktury. Czy mogę poprosić o jakieś dobre rady jak tą sprawę dobrze poprowadzić i załatwić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 26, 2020 Share Napisano Sierpień 26, 2020 16 minut temu, Gość Katarzyna78 napisał: Mam problem. A właściwie moja mama. Kiedyś zawarła umowę na telefon z firmą Dialog Sp z o.o. i później ją rozwiązała. Okazało się, że podobno jakieś rachunki i kary umowne są do zapłacenia. A w międzyczasie spółkę Dialog Sp z o.o. przejęła spółka NETIA S.A. i to właśnie ta spółka złożyła pozew w sądzie i dostała nakaz zapłaty. Chcielibyśmy się bronić bo mama nie poczuwa się do zapłaty. W końcu z niczego po rozwiązaniu umowy nie korzystała a i rozliczala się z każdej faktury. Czy mogę poprosić o jakieś dobre rady jak tą sprawę dobrze poprowadzić i załatwić? Pani Katarzyno, oczywiście możecie się Państwo bronić, a nawet trzeba, jeśli kwestionujecie samą podstawę czy też wysokość dochodzonych kwot przez firmę Netia S.A. W naszej Kancelarii EUROLEGE codziennie zajmujemy się sprawami zapłatę i stajemy w obronie konsumentów, którym przychodzi mierzyć się z wielkimi korporacjami w sądach w całej Polsce. Pomagamy nie tylko napisać sprzeciw od nakazu zapłaty, ale również pomagamy na dalszych etapach całego postępowania sądowego. Chętnie Państwo pomożemy ? Zapraszamy do kontaktu. Zobaczymy co da się w sprawie zrobić. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się