Gość Aga89 Napisano Wrzesień 8, 2020 Share Napisano Wrzesień 8, 2020 Witam wszystkich. Mam egzekucję komorniczą na wniosek chwilówki. Podobno sprzedała mój dług do firmy windykacyjnej. Ja nic nie wiedziałam o tym. Nie wiedziałam też o żadnych sprawach sądowych. Nie było żadnych nakazów zaplaty ani upomnien. I nagle komornik. Mogę to jakoś zablokować? U komornika nic się nie dowiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 8, 2020 Share Napisano Wrzesień 8, 2020 3 minuty temu, Gość Aga89 napisał: Witam wszystkich. Mam egzekucję komorniczą na wniosek chwilówki. Podobno sprzedała mój dług do firmy windykacyjnej. Ja nic nie wiedziałam o tym. Nie wiedziałam też o żadnych sprawach sądowych. Nie było żadnych nakazów zaplaty ani upomnien. I nagle komornik. Mogę to jakoś zablokować? U komornika nic się nie dowiedziałam. Z Pani zapytania wynika, że w sprawie doszło do nieprawidłowości zarówno w działaniu windykatora jak i samego sądu. Komornik z zaskoczenia, bez żądnego upomnienia, a tym bardziej pisma z sądu nie powinien się wydarzyć. A jeśli tak jest to bez wątpienia doszło do naruszenia jeszcze na etapie postępowania sądowego przepisów procedury w zakresie doręczeń przesyłek. Daje to solidne podstawy do tego żeby tytuł wykonawczy nie tylko uchylić, ale również umorzyć egzekucję i odzyskać wszystkie zabrane pieniądze - jeśli do tego doszło. W naszej Kancelarii EUROLEGE codziennie trafiają się nam takie przypadki jak Pani sprawa. Chętnie pomożemy. Zapraszamy do kontaktu. Współpracujący z nami prawnicy od wielu lat pomagają osobom pozwanym o zapłatę długów do sądów w całej Polsce albo wobec których toczone są postępowania egzekucyjne na wniosek banków, firm windykacyjnych i pożyczkowych. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się