Skocz do zawartości

Jak mogę pozbyć się windykacji?

Gość Ilonka

Polecane posty

Dzień dobry. Windykacje z chwilowek i firm windykacyjnych nie dają mi spokoju. Chciałabym normalnie żyć i spłacać swoje długi, ale oni mi nie dają. Czy jest jakiś sposób żeby pozbyć się tych natrętów? Blokowanie numerów nic nie daje. Ciągle dzwonią z różnych w różnym czasie.

5 godzin temu, Gość Ilonka napisał:

Dzień dobry. Windykacje z chwilowek i firm windykacyjnych nie dają mi spokoju. Chciałabym normalnie żyć i spłacać swoje długi, ale oni mi nie dają. Czy jest jakiś sposób żeby pozbyć się tych natrętów? Blokowanie numerów nic nie daje. Ciągle dzwonią z różnych w różnym czasie.

zmienić nr telefonu,

Dnia 9.09.2020 o 10:54, Gość Ilonka napisał:

Pani Ilono, metody działania niektórych firm windykacyjnych faktycznie mogą być uciążliwe. Jeżeli jednak przekraczają one miarę powszechnie uznawaną za "normalną" to wówczas może dochodzić do przestępstwa uporczywego nękania. Więcej znajdzie Pani w naszym poradniku dostępnym w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/uporczywe-nekanie-z-windykacji-zawiadomienie-o-mozliwosci-popelnienia-przestepstwa-przez-windykatora-wzor/

A gdyby sprawa w którymkolwiek momencie znalazła się na etapie sądowym to oczywiście zapraszamy do kontaktu. Chętnie Pani pomożemy w walce o oddłużenie ?

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...