Gość Pan pani Napisano Wrzesień 10, 2020 Share Napisano Wrzesień 10, 2020 Witam. Mam zadłużenie w kwocie 620zl windykacja nie chce w dniu jutrzejszym pieniążków odebmnie że za późno albo dziś albo sąd. Nie wiem co robić mogę zapłacić jutro ale nie chcc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Wrzesień 10, 2020 Share Napisano Wrzesień 10, 2020 zapłać jutro i zamknij temat, z windykacją nie rozmawiaj, potwierdzenie zapłaty schowaj bo być może kiedyś się przyda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bizon Napisano Wrzesień 10, 2020 Share Napisano Wrzesień 10, 2020 3 godziny temu, robson21 napisał: zapłać jutro i zamknij temat, z windykacją nie rozmawiaj, potwierdzenie zapłaty schowaj bo być może kiedyś się przyda. Jak to zapłać? A skąd wiadomo, że wysokość zadłużenia jest w takiej wysokości jak piszą? Poza tym skąd w ogóle wiesz, że taki dług istnieje? Porada od czapy. Mogę polecić, żeby przedstawili wyliczenie zadłużenia i dowody na jego istnienie. Nie będą mieli albo nie będą potrafili? Niech idą do sądu. Wtedy będzie inna rozmowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 11, 2020 Share Napisano Wrzesień 11, 2020 21 godzin temu, Gość Pan pani napisał: Witam. Mam zadłużenie w kwocie 620zl windykacja nie chce w dniu jutrzejszym pieniążków odebmnie że za późno albo dziś albo sąd. Nie wiem co robić mogę zapłacić jutro ale nie chcc Przede wszystkim należy ustalić czy zadłużenie nie jest zawyżone. Firma windykacyjna może żądać każdej kwoty, co nie oznacza, że jest ona należna ? Dlatego wypadałoby zapytać skąd takie wyliczenia? Na naszym blogu znajdzie Pani wskazówki jak należy z nimi rozmawiać: https://www.darmowyprawnik.eu/rozmawiac-windykatorem-telefon/ Jeśli potrzebuje Pani pomocy to oczywiście zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Wrzesień 12, 2020 Share Napisano Wrzesień 12, 2020 Dnia 10.09.2020 o 20:16, Gość Bizon napisał: Jak to zapłać? A skąd wiadomo, że wysokość zadłużenia jest w takiej wysokości jak piszą? Poza tym skąd w ogóle wiesz, że taki dług istnieje? Porada od czapy. Czytaj ze zrozumieniem: "Mam zadłużenie w kwocie 620zl" Dnia 10.09.2020 o 20:16, Gość Bizon napisał: Porada od czapy. a czapę sobie załóż na główkę, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się