Skocz do zawartości

Forial Sp. z o.o. - sądowy nakaz zapłaty długu z pozwem

Gość Ona88

Polecane posty

Zostałam pozwana do sądu przez spółkę Forial. Według mnie za dużo jest policzone. Brałam kiedyś ok 1500 zł a do zaplaty dużo więcej. I jeszcze te koszty procesu z nieba. Nie mam zamiaru tego im płacić. Czy jesteście w stanie pomóc w sporze sądowym z Forial Sp z o.o.?

34 minuty temu, Gość Ona88 napisał:

Zostałam pozwana do sądu przez spółkę Forial. Według mnie za dużo jest policzone. Brałam kiedyś ok 1500 zł a do zaplaty dużo więcej. I jeszcze te koszty procesu z nieba. Nie mam zamiaru tego im płacić. Czy jesteście w stanie pomóc w sporze sądowym z Forial Sp z o.o.?

Czy jesteśmy w stanie Pani pomóc w sporze sądowym przeciwko firmie pożyczkowej albo windykacyjnej? Oczywiście, że TAK! Od wielu lat pomagamy osobom, które zostały pozwane do sądów w całej Polsce przez firmy windykacyjne, pożyczkowe oraz banki. Nasza pomoc sprowadza się do kompleksowej pomocy sądowej, począwszy od napisania oraz złożenia sprzeciwu/zarzutów od nakazu zapłaty czy też odpowiedzi na pozew aż do finalnego zakończenia sprawy. Jako Kancelaria EUROLEGE prowadziliśmy już tysiące spraw, a zaledwie niewielką część z naszych sukcesów może Pani znaleźć w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/

Jeżeli potrzebuje Pani pomocy w swojej sprawie to oczywiście zapraszamy do kontaktu. Współpracujący z nami prawnicy chętnie odpowiedzą na wszystkie Pani pytania oraz udzielą pomocy.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...