Skocz do zawartości

PayPo sp zoo pozywa do sądu i dostaje nakaz zaplaty. Proszę o pomoc!

Gość Lulek

Polecane posty

Mam nakaz zaplaty wydany na zlecenie spółki PayPo. Czy mogę się od tego odwołać? Nie rozumiem nic z tego co tam jest napisane. Podobno mam im zapłacić pieniądze. Jednak na niczego płacić nie zamierzam. Jak z tego wybrnąć?

11 minut temu, Gość Lulek napisał:

Mam nakaz zaplaty wydany na zlecenie spółki PayPo. Czy mogę się od tego odwołać? Nie rozumiem nic z tego co tam jest napisane. Podobno mam im zapłacić pieniądze. Jednak na niczego płacić nie zamierzam. Jak z tego wybrnąć?

Zgodnie z przepisami może Pan złożyć sprzeciw od nakazu zapłaty. Termin na złożenie takiego sprzeciwu wynosi 2 tygodnie, a liczony jest od dnia, w którym otrzymał Pan nakaz zapłaty z sądu wraz z całą dokumentacją. Koniecznym jest również, aby w sprzeciwie od nakazu zapłaty zawrzeć wszystkie zarzuty, jakie kieruje Pan przeciwko roszczeniu strony powodowej, czyli firmy PayPo Sp. z o.o. Dodatkowo jeśli ma Pan do zgłoszenia jakieś dowody w sprawie to również należy zrobić to w sprzeciwie, ponieważ później może okazać się, że sąd takich dowodów już nie dopuści jako spóźnionych.

Jeśli chciałby Pan skorzystać z pomocy w takiej sprawie to oczywiście zapraszamy do kontaktu. W naszej Kancelarii EUROLEGE od wielu lat świadczymy pomoc prawną na najwyższym poziomie osobom pozwanym do sadów w całej Polsce przez firmy windykacyjne, pożyczkowe oraz banki. 

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...