Skocz do zawartości

Windykator przychodzi do pracy

Gość HenrykDR

Polecane posty

Gość HenrykDR

Czy windykator może sobie ot tak bez zapowiedzi przychodzić do zakładu pracy osoby zadluzonej? Mam taki problem z windykatorem i nie wiem co mam robić. Robi mi wstyd mówiąc przy współpracownikach i klientach o zapłacie. Pracuję na stacji benzynowej i to jest problematyczne dla mnie.

Dnia 11.09.2020 o 20:22, Gość HenrykDR napisał:

Czy windykator może sobie ot tak bez zapowiedzi przychodzić do zakładu pracy osoby zadluzonej? Mam taki problem z windykatorem i nie wiem co mam robić. Robi mi wstyd mówiąc przy współpracownikach i klientach o zapłacie. Pracuję na stacji benzynowej i to jest problematyczne dla mnie.

Nie, pracownicy firmy windykacyjnej nie mogą przychodzić do Pana pracy. A już tym bardziej nie mogą informować o Pana zadłużeniu współpracowników, przełożonych czy szefa. Takie działania mogą mieć charakter nie tylko naruszający przepisy cywilne, ale też karne. Więcej na ten temat znajdzie Pan w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/uporczywe-nekanie-z-windykacji-zawiadomienie-o-mozliwosci-popelnienia-przestepstwa-przez-windykatora-wzor/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...