Skocz do zawartości

Jak psychicznie poradzić sobie z długami?

Gość Hanna

Polecane posty

Mam wiele długów w różnych firmach. Głównie windykacje i chwilówki. Mam tego tak dużo, że już nie ogarniam. Co raz jakiś telefon i pisma przychodzą. Ciągle ktoś te długi kupuje sprzedaje. Mam też kilku komorników na koncie. Dramatycznie boję się co dalej. Jak sobie z tym wszystkim poradzić? Macie jakiś sposób?

Dnia 12.09.2020 o 06:21, Gość Hanna napisał:

Mam wiele długów w różnych firmach. Głównie windykacje i chwilówki. Mam tego tak dużo, że już nie ogarniam. Co raz jakiś telefon i pisma przychodzą. Ciągle ktoś te długi kupuje sprzedaje. Mam też kilku komorników na koncie. Dramatycznie boję się co dalej. Jak sobie z tym wszystkim poradzić? Macie jakiś sposób?

Należy Pani Hanno rozpocząć proces oddłużania ? Więcej na ten temat znajdzie Pani na naszym blogu w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/jak-splacic-dlugi-poradnik-dla-tych-ktorzy-chca-wyjsc-z-dlugow-i-sie-oddluzyc/

• 1 month later...
Gość Zwariowana

Ja też nie daje sobie rady z windykatorem. Ciągła presja już mnie praktycznie zniszczyła. Ciągle tylko te wizyty i telefony. Ile tak można gnębić zwykłego człowieka?

14 godzin temu, Gość Zwariowana napisał:

Ja też nie daje sobie rady z windykatorem. Ciągła presja już mnie praktycznie zniszczyła. Ciągle tylko te wizyty i telefony. Ile tak można gnębić zwykłego człowieka?

Na pewno firma windykacyjna nie może nękać osoby zadłużonej nawet jeśli dany dług faktycznie istnieje. Istnieje wiele granic, po przekroczeniu których windykator naraż się na odpowiedzialność karną. Więcej o tym pisaliśmy na naszym blogu w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/uporczywe-nekanie-z-windykacji-zawiadomienie-o-mozliwosci-popelnienia-przestepstwa-przez-windykatora-wzor/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...