Gość Hanna Napisano Wrzesień 12, 2020 Share Napisano Wrzesień 12, 2020 Mam wiele długów w różnych firmach. Głównie windykacje i chwilówki. Mam tego tak dużo, że już nie ogarniam. Co raz jakiś telefon i pisma przychodzą. Ciągle ktoś te długi kupuje sprzedaje. Mam też kilku komorników na koncie. Dramatycznie boję się co dalej. Jak sobie z tym wszystkim poradzić? Macie jakiś sposób? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 14, 2020 Share Napisano Wrzesień 14, 2020 Dnia 12.09.2020 o 06:21, Gość Hanna napisał: Mam wiele długów w różnych firmach. Głównie windykacje i chwilówki. Mam tego tak dużo, że już nie ogarniam. Co raz jakiś telefon i pisma przychodzą. Ciągle ktoś te długi kupuje sprzedaje. Mam też kilku komorników na koncie. Dramatycznie boję się co dalej. Jak sobie z tym wszystkim poradzić? Macie jakiś sposób? Należy Pani Hanno rozpocząć proces oddłużania ? Więcej na ten temat znajdzie Pani na naszym blogu w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/jak-splacic-dlugi-poradnik-dla-tych-ktorzy-chca-wyjsc-z-dlugow-i-sie-oddluzyc/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zwariowana Napisano Październik 15, 2020 Share Napisano Październik 15, 2020 Ja też nie daje sobie rady z windykatorem. Ciągła presja już mnie praktycznie zniszczyła. Ciągle tylko te wizyty i telefony. Ile tak można gnębić zwykłego człowieka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Październik 16, 2020 Share Napisano Październik 16, 2020 14 godzin temu, Gość Zwariowana napisał: Ja też nie daje sobie rady z windykatorem. Ciągła presja już mnie praktycznie zniszczyła. Ciągle tylko te wizyty i telefony. Ile tak można gnębić zwykłego człowieka? Na pewno firma windykacyjna nie może nękać osoby zadłużonej nawet jeśli dany dług faktycznie istnieje. Istnieje wiele granic, po przekroczeniu których windykator naraż się na odpowiedzialność karną. Więcej o tym pisaliśmy na naszym blogu w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/uporczywe-nekanie-z-windykacji-zawiadomienie-o-mozliwosci-popelnienia-przestepstwa-przez-windykatora-wzor/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się