Skocz do zawartości

Sadowy nakaz zapłaty z sądu rejonowego w Bielsku - Białej, sprawa z Profi Credit

Gość Forumowicz1000

Polecane posty

Gość Forumowicz1000

Dzień dobry. Kilka dni temu dostałem nakaz zaplaty z sądu rejonowego w Bielsku białej. Sprawa z pozwu Profi Credit. Chciałbym się odwołać i ma na to 2 tygodnie. Nie wiem tylko jak się do tego zabrać. Z poradników na Internecie niewiele wynika. A sprawa jest niestety z wokalem i wiem, że to trudniejszy temat niż jakby go nie bylo. A sprawa dla mnie jest ważna bo do spłaty mam aż kilka tysięcy złotych. Proszę o pomoc.

Dnia 12.09.2020 o 06:25, Gość Forumowicz1000 napisał:

Dzień dobry. Kilka dni temu dostałem nakaz zaplaty z sądu rejonowego w Bielsku białej. Sprawa z pozwu Profi Credit. Chciałbym się odwołać i ma na to 2 tygodnie. Nie wiem tylko jak się do tego zabrać. Z poradników na Internecie niewiele wynika. A sprawa jest niestety z wokalem i wiem, że to trudniejszy temat niż jakby go nie bylo. A sprawa dla mnie jest ważna bo do spłaty mam aż kilka tysięcy złotych. Proszę o pomoc.

Akurat jeśli chodzi o sprawy sądowe z Profi Credit to zachęcamy do korzystania z pomocy prawnej. Wynika to z faktu, że przeciwnik procesowo jest niezwykle wymagający. A trudności całej sprawie nadaje fakt, że roszczenia kreowane są w oparciu o weksle "in blanco". W naszej Kancelarii EUROLEGE już od wielu lat procesujemy się z Profi Credit i znamy model prowadzenia przez tą firmę pożyczkową procesu sądowego. Jeśli jest Pan zainteresowany współpraca i pomocą w swojej sprawie to oczywiście zachęcamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...