Gość DariuszMe Napisano Wrzesień 12, 2020 Share Napisano Wrzesień 12, 2020 Czy miał ktoś może sytuację taka, że miał komornika i spłacił jakoś nie mając żadnych pieniędzy? Ja straciłem pracę i mam tylko zasiłek, którego komornik nie może zabrać. A chciałbym jakoś to spłacać żeby dług mi nie rósł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 14, 2020 Share Napisano Wrzesień 14, 2020 Dnia 12.09.2020 o 06:30, Gość DariuszMe napisał: Czy miał ktoś może sytuację taka, że miał komornika i spłacił jakoś nie mając żadnych pieniędzy? Ja straciłem pracę i mam tylko zasiłek, którego komornik nie może zabrać. A chciałbym jakoś to spłacać żeby dług mi nie rósł. Jest to na pewno trudne Panie Mariuszu, ale nie jest niewykonalne. Przede wszystkim trzeba sprawdzić, czy komornik w ogóle może przeciwko Panu prowadzić postępowanie egzekucyjne. Wszystko zależne jest od tego, czy postępowanie sądowego - poprzedzające egzekucję - prowadzone było bez poważnych błędów formalnych. A z naszej praktyki wynika, że takie błędy się pojawiały w przeszłości i to wcale nie rzadko. Możemy Panu przeanalizować sprawę. Współpracujący z nami prawnicy chętnie przyjrzą się sprawie i zobaczą co da się zrobić. A jeśli da, to chętnie wówczas podejmiemy się pomocy. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się