Skocz do zawartości

Spółdzielnia mieszkaniowa wpisała mnie do BIG

Gość TravelBoy

Polecane posty

Gość TravelBoy

Witam. Mam konflikt że spółdzielnią mieszkaniową. Kwestionuje im sposób naliczania opłat. Kazałem żeby pozwali mnie do sądu to im udowodnię, że mam rację. A oni wpisali mnie do bazy BIG. I teraz mam problem nawet żeby wziąć żelazko na raty. Da się coś z tym zrobić?

Dnia 12.09.2020 o 06:33, Gość TravelBoy napisał:

Witam. Mam konflikt że spółdzielnią mieszkaniową. Kwestionuje im sposób naliczania opłat. Kazałem żeby pozwali mnie do sądu to im udowodnię, że mam rację. A oni wpisali mnie do bazy BIG. I teraz mam problem nawet żeby wziąć żelazko na raty. Da się coś z tym zrobić?

Jeśli kwestionuje Pan w ogóle istnienie roszczenia, to należy złożyć protest do spółdzielni mieszkaniowej oraz firmy prowadzącej BIG. Jeśli to nie pomożemy możliwe jest złożenie pozwu przeciwko spółdzielni mieszkaniowej o naruszenie dóbr osobistych. To w konsekwencji doprowadzić może do zaprzestania naruszeń i usunięcia skutków naruszeń czyli wykreślenia z bazy BIG.

• 4 weeks later...

Moją żonę i mnie też wpisali. Z kosmosu jakieś pieniądze chcą i nie idzie się dogadać. To jedna ze spółdzielni mieszkaniowej we Wrocławiu. I taki to wpis w BIG. Robią co chcą.

16 godzin temu, Gość Andrzej napisał:

Moją żonę i mnie też wpisali. Z kosmosu jakieś pieniądze chcą i nie idzie się dogadać. To jedna ze spółdzielni mieszkaniowej we Wrocławiu. I taki to wpis w BIG. Robią co chcą.

Panie Andrzeju, być może żądania spółdzielni są zawyżone. Trzeba to na pewno sprawdzić. Zapraszamy do kontaktu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...